Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Objektivno stanje: u blokovima nema dovoljno mesta za parkiranje, ali to gde se "snalaze" je već idiotarija i bezobrazluk.
Očekivano je da vatrogasci nemaju kuda da prođu jer su duž cele krivine (od ulice ka parkinzima nizbrdo) parkirana vozila u nizu (već se dešavalo).
Poseban "krug pakla" je očekivan za ove koji voze trotoarom još nestrpljivo požurkuju pešake koji regularno hodaju istim što je sve češća pojava na NBGu.
Radi praćenja utakmica vrhunskih talenata, u blokovima su ugošćeni konkurenti dosadašnjim fotografijama:

1748553596189.png

1748553619935.png

(autor:
@CharlieWafflees)

Mora se dodje kolima na rekreaciju
A stubica nigde

Evo ga rešenje ^^^^

Nelegalni parking pored Beton Hale. Setaliste je kao je*******ena magistrala gde ti bahati majmuni i dostavljaci nervozno sviraju da im se sklonis.

Da bude jos gore, setalistem pored Lafaytta ide policijska patrola KOLIMA koja lagano prolazi i ne reaguje na tako ocigledno krsenje zakona.

Prosto ne mogu da svhatim da se ovako nesto desava. Nije mi jasno kako niko ne reaguje na ovakvu situaciju. Neverovatan primer bahatosti jer klosari nece da plate parking koji je tu iznad.
thumbnail_477cd2ac-06dc-464c-b381-6d7edb84449a.jpg
thumbnail_979174a2-fa02-41d9-811a-d2372379cc1f.jpg
thumbnail_IMG_8281.jpg

@Krstaja vidim da su nabacili jos betonski kanti kod starog trznog centra, na putu za vrtic. da li mozda znas kako je doslo do toga? tj ko je to uradio i kako?

To se organizovala neka ekipa iz bloka, nabavili i postavili, ali ih ovi divlji pomeraju, ulaze kod stepeništa i parkiraju.
Čak je jedan lik koji se nelegalno parkira prijavio Gradskoj inspekciji koja je podnela prijavu protiv nn lica.
E onda kad sam čuo, lepo sam edukovao deo ekipe koja je učestvovala u postavljanju oko prijave, a sad sam se i ja zainatio, pa kad sam u bloku i vidim nekog parkiranog, lepo pozovem Komunalnu.
Ko duže izdrži videćemo, ali je takav javašluk tamo i stalno imam strah da će neko biti udaren.
Zamisli koliko ljudi sa decom ide tuda u vrtić, dolazi u pekaru, prodavnicu itd i sad ode klinče ispred tebe, skrene tamo na stepenište, a neko krene u rikverc....

video sam par puta neki crni auto (ne znam koja marka, tanak sam), bash na ulazu u zgradu, kod vrtica, prijavio sam standarno. ali deluje da je dosta manje nego ranije.
a kontao sam da pomeraju, po onim crtezima na asfaltu:)

gledam isto su uradili neke stubice u novom delu, na raskrsnici izmedju spanskih boraca i bzdj, ali ne znam kako su se organizovali, jer bih zeleo da postavim par blokada na nekim pesackim prelazima, ali oko mene sve neki duduci i malo nezainteresovani

Vrh