Jedino o čemu sam više puta razmišljao, a što je zamislivo čak i u propaloj korumpiranoj Srbiji, je naredba da se u ulicama gde prolazi JGP i u ulicama gde je po jedna traka a veliko opterećenje, uvede nulta tolerancija na zaustavljanje i parkiranje i drakonsko kažnjavanje. Osim u specijalnim slučajevima kao što su dostava nameštaja ili istovar građevinskih materijala ili tako nešto gde je razumljivo da vozilo mora da stane baš ispred ili blizu ulaza. I to naravno što kraće i uz obzirnost da to ne rade u špicu.
To je jedino što bih mogao da zamislim da se sprovede, i to donekle. Više od toga jok.
Na stranu korumpiranost i trulež Srbije, nego znaju i ovi (vlast i organi) da je grad prosto pretrpan i da 700.000 automobila mora negde da se smesti, a mnogi delovi grada su ostali na nivou 19. veka. Kruševačka, Maksima Gorkog, Žička, Dragoslava Srejovića, Tabanovačka, Grčića Milenka, Ljubićka, Kumodraška, Ljutice Bogdana... sve je to bila agonija (i sramota) i kad je bilo 400.000 vozila, a kamoli sad kad je 700.000. Sramotno je da smo u ovakvom stanju desne obale Save dočekali toliki broj vozila i stanovnika. I nema to veze samo sa automobilizacijom i navikama - nije smelo da se desi da neko gradi Mirijeva i Braće Jerković sa par desetina hiljada ljudi a da ostavi da do njih vode ulice sa po jednom trakom. To prosto nije smelo da se desi. Imali su da prokrče više pristupa sa po dve trake po smeru. Ako su mogli da podele grad na dva sprovođenjem autoputa (sa smešno malo izlaza i prelazaka) mogli su i da prokrče još nešto do Mirijeva osim kretenske Mite Ružića i do Braće Jerković osim Kumodraške.
Inače znam da postoji plan i parcele za širu ulicu od Dušanovca do oboda Braće Jerković ali mislim da od toga nema ništa kao i od mnogih drugih lepih zamisli kojima je prošao voz.