Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.211
Neće ispasti, napenalili su je u komentarima njih stotine. I Bljuc je obavio intervju sa njom baš da bi je ismejao (i dobio publicitet, naravno).
Ne volim Bljuc kao ni mnoge druge gnominare ali povremeno nam se poklope interesi i urade ispravnu stvar.
Inače lepo sam rekao gore kakav je to mozak još pre nego što su je intervjuisali:
Nažalost, mislim da će biti takvih pacijenata sve više ubuduće. Ali dobro, lepo je videti kako je penale komentatori u Bljucu i kako su je nalupavali i na Shitstagramu. Znači da ipak i dalje ima naroda koji reaguje na takve spodobe.
Isto tako mi bude toplo oko srca kad vidim podignute brisače a nekad i neke koje je Košava počupala... Ili granje izgrebalo limariju...
Ne volim Bljuc kao ni mnoge druge gnominare ali povremeno nam se poklope interesi i urade ispravnu stvar.
Inače lepo sam rekao gore kakav je to mozak još pre nego što su je intervjuisali:
Težak narcisoid, uvaljan u svoje deluzije i izvitoperene stvarnosti. To se vidi ne samo po negiranju da je učinila bilo šta pogrešno, nego što nelečena paćenica očekuje da: 1) joj neko asistira i apeluje ako ne ume da se parkira i 2) joj drugi pomeraju džipčinu rukama jer nju mrzi da dolazi da ga preparkira.U njenoj s..banoj glavi, ona je sve naj-naj. Nema ništa loše ili neispravno s njom.
Nažalost, mislim da će biti takvih pacijenata sve više ubuduće. Ali dobro, lepo je videti kako je penale komentatori u Bljucu i kako su je nalupavali i na Shitstagramu. Znači da ipak i dalje ima naroda koji reaguje na takve spodobe.
Isto tako mi bude toplo oko srca kad vidim podignute brisače a nekad i neke koje je Košava počupala... Ili granje izgrebalo limariju...
Poslednja izmena: