Rašo da stvar bude gora po mene, niti sam krupan, niti vičan u tuči, evo sa svojih 25 godina mogu da se pohvalim da sam se zadnji put potukao u petom razredu osnovne.
Tako da sam hebao čvorka, ako neki dugajlija bude izašao iz kola.
Ali eto kada vidim takvu bahatost u meni proradi nenormalna količina besa, recimo da se pretvaram u hulka. :mrgreen:
Šalu na stranu, recimo da mi se smučilo da obični građani koji idu kroz život igrajući po svim pravilima i poštujući iste,
moramo večito da se sklanjamo siledžijama.
Eto jedan takav siledžija je napao Gagu, sećam se da mi je bilo baš krivo čitajući Gago tvoj post o tom napadu.
Drago mi je da te to nije pokolebalo u tvojoj borbi da ovaj grad učiniš barem malo civilizovanijim mestom za život.
Sve pohvale Gago za tvoj trud, veruj mi ima dosta ljudi, mnogi od njih nisu ni registrovani na BB, koji prate i cene taj trud.
I ne samo Gaga, već svi Vi na ovom forumu koji šaljete prijave raznoraznim službama i agencijama, lepo je znati da
ovaj grad ipak ima tako društveno odgovorne pojedince, kojima nije teško da odvoje deo svog vremena da ovaj grad učinimo lepšim mestom za život.