Sj, ako nije tajna šta điraš, koji Mercedes? S ili E?
Meni se nedavno desilo da mi se lik sa starim Porše Kajenom parkirao na moje garažno mesto u zgradi, nije komšija, nisam viđao taj auto, ali znam da se s'vremena na vreme dešava da neko otvori rampu nekom svom (ili mu da tag) i da se tako neki pametnjaković parkira na tuđe parking mesto.
Pošto mi nešto nije dalo mira, a i bio sam loše volje tog dana, preparkirao sam moj auto ispred zgrade, vratio se nazad u garažu, ispumpao mu gume i ostavio papir sa porukom da se popenje na taj i taj sprat i taj i taj stan ako hoće nazad da izađe sa autom. Posle nekih 2 sata pojavio mi se na vratima, besno pritiskajući zvono, ali kada sam otvorio vrata u gaćama i siledžijki odjednom je postao ljubazan i kooperativan. U pitanju je bio čovek od red veličine 40-45g, rekao mi je da je bio kod devojke i da mu je devojka otvorila garažu da mu auto ne kisne napolju, a da on nije znao koje je mesto slobodno i da sam mu napravio štetu od preko 1000 eur time što sam mu izbušio gume. Ja sam mu odgovorio da mu nisam izbušio gume, nego samo ispumpao, i da je imao sreće, jer ni meni ne bi odgovaralo da mi blokira parking mesto još nekoliko sati pošto ko zna koliko bi mu trebalo vremena da zameni gume da sam mu izbušio pa mi je onda bilo lakše samo da mu ispumpam, ali mi je bilo bitno da se suočim sa njim i da mu je objasnim da ne sme da parkira na tuđe mesto, svejedno da li je svratio u je*******ačinu ili je iz nekog drugog razloga koristio garažu.
S'obzirom da smo našli zajednički jezik, i da se on izvinio se zbog toga što je uradio i plus kada je video da vozim Q8 rekao mi je da je njemu velika želja da njegov 10g star Kajen zameni za Q8 kada bude bio u prilici, pa je krenuo da mi priča neku svoju tužnu životno poslovnu priču kako ga je zaje*******ao ovaj pa onaj, da mu je jedino ova devojka iz moje zgrade svetla tačka u životu, bla, bla, bla.. na kraju smo došli do toga da mu pozajmim pumpu da napumpa gume (nije mi padalo na pamet da gubim vreme da silazim dole). Na kraju kada mi je doneo pumpu nazad u stan, lik ladno izvadio novčanik i vadi 2000 din kao da mi plati pranje auta jer je moj auto kisnuo dok je njegov bio u garaži na mom mestu. Naravno da nisam prihvatio to, ali cenim gest.
Pitanje je da li bi isto ovako prošlo da je ovo što sam ja uradio uradila neka žena ili neki tuta muta tip muškarca ili bi se ovaj balvan mangupirao i krenuo da mafija. Šta znam, nije ni bitno uostalom, sumnjam da će se ponovo parkirati u garažu kada dođe sledeći put u je*******ačinu