Električnom trotinetu.sta smo zakljucili, u kojem i kolikom autom je lakse biti bahatiji?
Električnom trotinetu.sta smo zakljucili, u kojem i kolikom autom je lakse biti bahatiji?
Apsolutno. Kazne su zaista smesne za ove majmunarije sto se svakodnevno desavaju.Mislis da ce to pomoci?
Mozda za 10% ljudi, a ostalih 90% dok ne klepis novcano i dalje ce da budu bahati, samo jake kazne, da se ja pitam min kazna bi bila 20k, pa da vidimo ko ce se bahatiti.
vise puta sam pisao da je ovde volja najveci problem, i ljude mrze da rade svoj posao. Uvek sam se pitao kako odbijaju ciste pare za budzet, ali sam se uverio vise puta sa komunalnom/belima. Pogotovo kad imaju stav radio ne radio svira mi radio..a drugo, mislim da se ljudi uglavnom uopste i ne kaznjavanju, ne znam da li je nedostatak ljudi ili volje
u nekim ulicama pauk nece da udje jer im je zaj**** da se guzvaju.
ljudi su u fazonu kao ok da te blokiram ako ostavim broj telefona, samo me pozoves sta je frka? i jos ako im se nesto desi kolima (tipa odvale im retrovizor ili brisace) kao zamisli koja obest, a ima broj na kolima?!
a drugo, mislim da se ljudi uglavnom uopste i ne kaznjavanju, ne znam da li je nedostatak ljudi ili volje
u nekim ulicama pauk nece da udje jer im je zaj**** da se guzvaju.
ljudi su u fazonu kao ok da te blokiram ako ostavim broj telefona, samo me pozoves sta je frka? i jos ako im se nesto desi kolima (tipa odvale im retrovizor ili brisace) kao zamisli koja obest, a ima broj na kolima?!
Kolega je bio u ovom autobusu pa prenosi iz prve ruke. Punto je u bio u kvaru a autobus mu je svirao da se pomeri. Kada je shvatio da se ovaj neće pomeriti, obišao ga je da primi putnike a onda je ovaj istrčao sa pajserom i počeo da lomi. Najmanje jedna žena je povređena od srče. Posle incidenta kod autobusa su se pojavili muževi/očevi od putnika koji su hteli da se razračunaju sa vozačem Punta, koji se tada zaključao u autu do dolaska policije. Došlo je i do koškanja pri pivođenju jer su ljudi hteli da ga dohvate pre policije.Па и са Пунтом може да се буде бахат
LUDILO NA BANOVOM BRDU! Vozač fijat punta izleteo sa ŠIPKOM, pa polupao stakla na gradskom autobusu, evo ŠTA JE PREDHODILO HAOSU
BEOGRAD - 06.12.2023. 17:19h 18:49h
https://www.kurir.rs/vesti/beograd/4309586/ludilo-na-banovom-brdu-vozac-fijata