NedeljkovicOliver
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 07.11.2022.
- Pohvaljen
- 2.085
Ima barem 10 godina, a mozda i vise.Kada su je pretvorili u jednosmernu i iscrtali parking? Koliko se sećam, ne bi trebalo da ima više od godinu dana.
Ima barem 10 godina, a mozda i vise.Kada su je pretvorili u jednosmernu i iscrtali parking? Koliko se sećam, ne bi trebalo da ima više od godinu dana.
Isao sam ranije cesto nekim poslom gore i bila je jednosmerna i sa iscrtanim pm, bas kod parka, ne seecam se tacno ali davno je bilo.Mislio sam na deo oko fakulteta, koji je koliko se sećam, bio dvosmerni. Drugo, čini mi se da je ulica bila jednosmerna od Autokomande ka Trošarini celom dužinom (do pomenutog dela), a sada je podeljena da dva jednosmerna dela. Za ovo drugo nisam 100% siguran.
Zapravo je lako, samo nedovoljno definisano, a kada su gužve onda je dodatni problem. Ne treba da ulaziš u raskrsnicu ako vozila ispred tebe nakon raskrsnice stoje. Po pravilu bi trebao da kreneš tek kad se pokrene kolona vozila koja su posle raskrsnice ali to istiskuje ostale probleme koje je Bender naveo. Svi bi da prodju semafor dok se ne uključi crvenoNa toj raskrsnici uopste nije lako proceniti da li ces proci ili ne jer je dugacka najmanje 30 metara, jos ako je neki pikap ispred tebe ides na slepo.
Znaci ako je kombi ispred mene i nemam nikakav pregled treba da stanem i da sacekam da on izadje iz raskrsnice pa onda da krenem. Lepo zvuci u teoriji, a upraksi bi dobio udarac od ovog iza, ili branikom ili bezbolkom.baš to
Zapravo je lako, samo nedovoljno definisano, a kada su gužve onda je dodatni problem. Ne treba da ulaziš u raskrsnicu ako vozila ispred tebe nakon raskrsnice stoje. Po pravilu bi trebao da kreneš tek kad se pokrene kolona vozila koja su posle raskrsnice ali to istiskuje ostale probleme koje je Bender naveo. Svi bi da prodju semafor dok se ne uključi crveno
Znaci ako je kombi ispred mene i nemam nikakav pregled treba da stanem i da sacekam da on izadje iz raskrsnice pa onda da krenem. Lepo zvuci u teoriji, a upraksi bi dobio udarac od ovog iza, ili branikom ili bezbolkom.