Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 47.937
Trebalo je da mu demoliraju auto.
To zovu id*** test. I ne pokriva zdravstveno osiguranje nego plaćaš privatno psihiajtra/psihologa.Baš ovakvi slučajevi idu na pregled, da ga čika u belom pita šta će na šinama.
Dvoumio sam se da li ovde da okačim ili u temu za bicikliste
Zato što je ovo malograđanština kao što stoji u naslovu teme i nije način da se bilo šta rešava šta god da se dogodilo.Zašto uopšte kačiti ovako nešto kad ne znamo kontekst cele priče. Samo video nasilja.
3 miliona stubica mozda bi pomoglo ovom gradu za maloo reda
Nema ko da naplaćuje jer beli nisu imuni na čast i mito a stubic jeste
Zato što je ovo malograđanština kao što stoji u naslovu teme i nije način da se bilo šta rešava šta god da se dogodilo.
Treba videti sa kakvim sve delimo zagađeni vazduh u Beogradu
Ovo je slika i prilika Nacionalnog parka Srbija u 40 sekundi.Kada nepropisno parkirani automobil na trotoaru ometa kombi u vožnji trotoarom i gaženju dece koja izlaze iz zgrade....
Iskreno, ne slažem se. I nema mi logike. Pisao sam već o ovomeNema od kazni ništa, zato što je jedan od stubova politike ovog režima to da kupuju socijalni mir na jeftine načine, a jedan od tih načina je i stvaranje društva u kome će ti sve biti dopušteno, samo dok ne napadaš režim i državu. Što je za mnoge Srbe pun pogodak, jer većinu njih boli uvo za uređenost i vladavinu prava, nego im je bitnije da im pandurčina neće zavaliti kaznu kada zablokiraju raskrsnicu, prođu jednosmernom u kontra smeru ili ostave automobil gde stignu. Pisao sam o tome par strana ranije, SNS pravi državu u kojoj je sve ''maaa opuuušteno''. Dozvoliće narodu sve, samo da ostanu na vlasti. A i mnogi Srbi vole ovakvu državu i rusvaj. Prosto, mnogi nisu za život u modernom društvu, to odgovorno tvrdim.
I kad smo kod toga...
Ovo je slika i prilika Nacionalnog parka Srbija u 40 sekundi.
Meni ovo vec nije jasno. Svaka drzava na svetu, pa i ova nasa, nije gadljiva na prihod od kazni. Sve mi deluje kao da se ovde spava za volanom, i niko nije zainteresovan da radi svoj posao, pogotovo policija. One teorije da se zbog izbora/socijalnog mira/glasackog tela popusta okacite macki o rep...Bas ce drzava da se odrekne miliona profita racunajuci da ce neko da se probudi i kaze "e bre ovi ne kaznjavaju moje balvansko ponasanje, glasam za njih".
Ako sam te dobro razumeo, hoces da kazes da u 2022g nije naplacen rekordan iznos kazni u srpskoj istoriji?Nema od kazni ništa, zato što je jedan od stubova politike ovog režima to da kupuju socijalni mir na jeftine načine, a jedan od tih načina je i stvaranje društva u kome će ti sve biti dopušteno, samo dok ne napadaš režim i državu. Što je za mnoge Srbe pun pogodak, jer većinu njih boli uvo za uređenost i vladavinu prava, nego im je bitnije da im pandurčina neće zavaliti kaznu kada zablokiraju raskrsnicu, prođu jednosmernom u kontra smeru ili ostave automobil gde stignu. Pisao sam o tome par strana ranije, SNS pravi državu u kojoj je sve ''maaa opuuušteno''. Dozvoliće narodu sve, samo da ostanu na vlasti. A i mnogi Srbi vole ovakvu državu i rusvaj. Prosto, mnogi nisu za život u modernom društvu, to odgovorno tvrdim.
I kad smo kod toga...
Ovo je slika i prilika Nacionalnog parka Srbija u 40 sekundi.
Kada su je pretvorili u jednosmernu i iscrtali parking? Koliko se sećam, ne bi trebalo da ima više od godinu dana.