Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Ugao dva kralja, vidi se taman i trola koliko mora da pređe u drugu traku zbog idi***
PXL_20230927_182356042.jpg
 
Ovaj stao ni sebi ni drugima :bg4:.
Nisam uslikao jednog na stajalistu preko puta Bolikite. Stao u sred stanice i cuka li cuka u telefon,a iza se napravio vozic od trola.
Trolejbusdzija svirne jednom,nista drugi put nista,nekako se ukljuci i otvori vrata,da ga napici pa opet na sirenu,ovaj debil se pomeri do semafora jedva svestan svoje nesvesti.
Doduse,ovaj u troli ko neki ragbista.
 
Ево два бисера од јутрос, усликана за мање од минут. Иначе, у питању су два најчешће прекршаја на овој раскрсници.

1) улетање право из траке за лево,а онда вожња по пуној линији између возила која се крећу у супротним смеровима (илити обилажење колоне возила)

20230927_214037.jpg


2) скретање десно из траке за лево на чисто црвено

20230927_214638.jpg
 
mozda bi i uvodjenje sistema par-nepar pomoglo.
 
Добро, пар-непар би можда решио гужве, али овде се ради о чистој бахатости. А после се чудимо што се возо преко шрафиране површине, тј. шпица на Бубањ потоку. Није тамо проблем саобраћајна сигнализација већ бахати возачи.
 
Niti bi vlast uvodila par-nepar bez preke potrebe (da ne gubi glasove) niti bi imao ko da to proverava i sankcioniše.

700.000 vozila je na ulicama Beograda svakog dana.
 
U Kralja Milana na trotoaru parkirana dva automobila na trotoaru kod spomenika Caru Nikolaju,da li je to česta pojava tamo?
 
Zemunski javni radovi
Uredjivanje Glavne ulice, izgradnja garaže u Nemanjinoj (Pinki) i dr.

Ne samo što onemogucuju normalnu prohodnost - tj. svakodnevne saobraćajne kolapse, vec stvaraju nužnu veliku problematiku za zaustavljanje i parkiranje vozila.
Grotesno je što ,,oko sokolovo,, u tako nametnutom haosu svakodnevno krstari užim delom Zemuna kao da ih se ne tiče nametnuta situacija te zloupotrebljavajuci situaciju odradjuju svoje.
U odnosu na njih ,,pauk,, je daleko pravedniji jer odnosi samo stvarno bezobziro parkirana vozila a ne vozila koja ne smetaju a koja su nužno u prekršaju.
 
Vrh