Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.247
MUP teško da praktikuje to, Vojska još teže. Pošto je skupo za održavanje. Možda je neki Udbaš (DB, BIA, isto smeće, drugo pakovanje...)
I onaj blicko sa pocetka,tu se vidi podela na lude i razumne.E ovo sa 0:32... JA ne verujem da je ovo postalo praksa. Svako skreće gde hoće... Ne bitno dal ima znak da sme samo pravo. Dupla linija... Postali smo bangladeš u saobraćaju
To sam hteo da napišem... Čovek opušteno preko pune linije uleće u makazice i još blicka da zaslepi valjda ovog koji mu dolazi u susret i da svi izginu.Kao oni autici na sudaranje u luna-parku,to su pravila u saobracaju.
I onaj blicko sa pocetka,tu se vidi podela na lude i razumne.
Nikole Dobrovića je takođe misteriozno oslobođena od parkiranih automobila.Ovo je dokaz da je uspešno regulisanje i suzbijanje parkinga i automobila u Beogradu moguće.
Pogledajte prilog 154972
Pogledajte prilog 154973
Sve što je potrebno da bi se ovo desilo i u vašoj ulici jeste da u njoj živi neko mnogo jak i važan iz MUPa ili Gradske uprave koji će imati em moć i uticaj, em volje i inata, da redovno dovlači patrole murije i Bumbara da rade svoj posao, nižu kazne, dižu vozila paucima i drže javne površine prohodnim i preglednim. Eto, samo toliko.
Save Tekelije, Čubura. Slikano pre nekoliko dana.
Jedine dve ulice za koje pouzdano, od lokalaca, znam da su trajno i potpuno očišćene od bahatosti jesu Save Tekelije i Gružanska. Da li je slučajno ili ne što su obe na Crvenom krstu, ne znam. Ali jedino za njih znam da su očišćene.
ALI, ne zahvaljujući Oku ćoravom, nego još pre 4-5 godina, jakim pritiskom lokalnih poglavica. Save Tekelije je očišćena pre 5 godina (možda i 6), malo pošto je uvedena zona u ulice okolo. Pričali su mi ljudi koji žive tu, kažu pauci su dolazili svaki dan i nosili, uz pratnju bumbara. I nisu stali nedeljama dok na kraju nikome nije palo na pamet da se parkira u Save Tekelije a ulica, bar prva polovina, postala čista i pusta.
I drugi primer je Gružanska, koja je počišćena na isti način, samo pre oko 3 godine. U njenom slučaju, znam pouzdano od ljudi tamo da u jednoj novoizgrađenoj fensi zgradi žive neka mooda u gradskim službama, i da su oni izdejstvovali da se ta ulica počisti od vašara koji je tu vladao do skora.
Evo kako je izgledala Save Tekelije pre čišćenja oko 2015. I evo kako je izgledala Gružanska do pre 3 godine. Sada su obe čiste, na kolovozu i trotoarima obe ulice ne sme više da se nađe nijedno vozilo.
Ni jedna ni druga nisu počišćene zaslugom Oka ćoravog. Nego kad su Saobraćajni bumbari mobilisani i prisiljeni da se krvi napiju svakome ko pomisli samo da se zaustavi tu.
A do dana današnjeg, Oko ćoravo nijednu jedini ulicu, nijednu jedinu deonicu ulice, nije učinilo ''čistom'' na duže od sat vremena dnevno. A doprinelo je da ovakva već grozna mesta (snimak iz 2014.) postanu još gora (moja slika od prošlog meseca):
Ne zanosite se, neće taj sistem nikad ništa rešiti.
Наравно да има и те како везе.Nema to veze sa UMPom, koji se nikad nece ni izgraditi.