Neizmerno hvala za ovu sliku jer nisam znao da postoji Scandinavian Shop slatkisa
Ja bih rekao da ti pogresan stan iznajmljujes. Iduci put iznajmi stan sa garaznim mestom.Zgrada u kojoj sam podstanar ima 5 parking mesta, a 20 stanova. Podzemna garaža je zapravo "suteren za život". Parkiram na parking, prete komšije, to su "njihova" lična mesta. Parkiram na ulicu, ne može da prođe kamion, parkiram na trotoar ne mogu kolica sa bebom, parkiram u raskrsnicu, slome mi brisače.... Pa gde da se čovek danas parkira
Naravno šalim se malo ali često je rezultat bahatog parkiranja mnogo dublji od same bahatosti vozača. I sam se grozim svake bahatosti i onda dođem sa puta u ponoć i ne da nema mesta za parking nego nema mesta ni da se prođe, svaki milimetar prostora je popunjen autima. Ja čak tolerišem i kad me neko zagradi jer su to mahom ljudi koji su tu u prizemlju i istrče odmah ako zatrubiš.
Dozvolili smo da nam naprave grad bez parkinga, bez ulica, bez trotoara, bez zelenih površina, BEZ GRAĐEVINSKE DOZVOLE.
Zato što je nekada bio tu, a preselio se u Knez Mihajlovu.Neizmerno hvala za ovu sliku jer nisam znao da postoji Scandinavian Shop slatkisa
Ne znam zasto google kaze da je u Knez Mihajlovoj 39
Управо тако, сад су у Кнез Михајловој https://www.facebook.com/scandinaviancandysrb/Zato što je nekada bio tu, a preselio se u Knez Mihajlovu.
Уватиш се за уши и играшI šta sad s tim sličicama?
Ja to ne radim, gledam da izbegavam iako mislim da kad bi u mom kraju samo pisali kazne za parkiranje na ulazima i pešačkim prelazima dobro bi napunili budžet. Ali pošto od toga nema ništa jer znam da niko neće izaći na teren zašto da se nerviram. Pre par dana sam prisustvovao sceni gde žena onako nonšalantno parkira na pešakom prelazu baš ispred ulaza u moju zgradu, a ja se igram sa detetom bukvalno 20cm od nje i ona ne reaguje, sedi u kolima. Ja je gledam, glupo mi da se svadjam žensko je, ima neko malo dete u kolima doduše tu oko 9-10god dok je moje nepunih 2god. Nailazi komšinica u tom trenutku i kaže još malo pa će nam i u ulaz parkirati. U tom trenutku izlazi žena iz auta, komšinica joj kaže "gospodjo, možete li da pomerite auto pošto ovde ima i male dece". Kaže ona "znam, videla sam". U tom trenutku nastaje svadja i nebitno šta se sve izdešavalo posle, nije baš prijatno. Na kraju pitam gospodju kako bi njoj bilo da joj neko blokira ulaz i stane na pešaki prelaz, a uz to imate slobodna parking mesta 20 metara ispod. Kaže ne bi joj bilo prijatno ALI zato postoje odgovarajuće institucije, zovite pauka. Ja joj rekoh, da institucije rade svoj posao Vi ne bi ni smeli tako da se parkirate, pogotovo jer je slobodnih parking mesta okolo koliko hoćeš. Nakon toga se preparkirala ali naravno da je pokušala nešto da kao zove muža, preti... rekoh slobodno, imate i adresu. Navikli ljudi da parkiraju na 1m od mesta gde idu i to ti je, nebitno da li muško ili žensko i da li ima slobodnih parking mesta u neposrednoj blizini.Jer 90% ljudi je takvo i vrani vrani oči ne vadi. Isto će većina to sutra da uradi. Zato i retko kome to smeta.