bl3y4
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 27.02.2014.
- Pohvaljen
- 1.239
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=878759#p878759:3s24j2k4 je napisao(la):solecar » 09.Sep.2021/2:15 am[/url]":3s24j2k4]Večeras sam prisustvovao sceni koju ne verujem da je neko imao prilike da vidi. Vraćao sam se sa NBG. Prolazim u autobus raskrsnicu Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Đinđića. Razdelno ostrvo između skretanja u Omladinskih brigada i njemu najbliže trake (smer ka BK), parkiran neki terenac u traci tik uz razdelno ostrvo, sa sve uključenim žmigavcima. Vozilo komunalne policije ispred i fotografiše ga. Da li je dotični vlasnik primetio da su počeli da mu pišu kaznu, ne znam, jer u trenutku kada se to dešavalo, video sam samo komunalce.
U sustini, ukoliko postoje 3 trake moze biti dozvoljeno parkiranje u levu i desnu traku.
Nisam siguran da li je ovo bez znaka za parkiranje ili mora da stoji, po starom zakonu je bilo dovoljno da ne stoji tabla o zabrani parkiranja i zaustavljanja i smeo si da stanes u levoj traci.
Moguce da je u novom zakonu to zabranjeno, ali svakako nije normalno samo stati u levoj traci ako se tu ljudi ui inace ne parkiraju.