Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Pa ovo je fantastično. Čovek uterao makinu u parkić :)

Била је, с' пролећа је Зеленило средило обе локације, посејало траву, али..

Čovek je očigledno sa njive ušao u Audija, pa se ponaša kao u svom selu

(poenta ove poruke nije da omalovažava individualne poljoprivredne proizvođače, već se misli na karakternu osobinu)

sa twittera
DqMniGzX4AM4Mfv.jpg:large

https://twitter.com/i/topics/tweet/1057 ... fsrc=email

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=578523#p578523:1zoafhw1 je napisao(la):
varos kapija » 02 Нов 2018 11:38 am[/url]":1zoafhw1]sa twittera
DqMniGzX4AM4Mfv.jpg:large

За ове случајеве треба на ватрогасна возила уградити војне челичне бранике а законски уредити тако да возач ватрогасног возила без правних последица може да уклони овако паркиране аутомобиле.

Uopšte mi nije jasno šta su ovi id*** mislili parkiranjem "između" dva parking mesta za invalide. Ne znam ko je koga kopirao, ali invalidsky nalepnicu nemaju
775d5296e1468a964e04273e2fbcc22e.jpg

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Бахати дебил у мозак са СУВ-ићем Алфа Ромео Стелвио (Stelvio) – БГ 1290 ЗЕ, ни мање ни више него у парк, а паркинг је ту одмах, било је празних места. Блок 38, понедељак-05.новембар 2018. код кафане-пица бар „Кишобран“, иначе име ове кафане је исписано, наравно на енглеском, Umbrella. :notok:

Pogledajte prilog 1

Ta kosobran mafija kafana treba da leti
Fino se tu parkira i na kosarkaskom igralistu sa koga su volsebno nestali kosevi ...

Е мој @Директоре тај објекат је требао одавно да одлети одатле још 1971. године кад је завршена градња целог блока 38, али ..... Ту је била, док се блок 38 градио, канцеларија г.п. Ратко Митровић и имала је неких 50-так квадрата и била је зидана грађевина, а не барака. Било је у том објекту свашта нешто, од свлачионице, разноразних диско клубова, пекара, кафића,...и свашта нешто. Како год је долазила нека нова делотност у ту просторију она је расла-проширивала се, а наравно на уштрб паркића и зелене површине. Све је то тако почело кад су тај објекат, тад је био много мањи, преузела браћа Џаковић, играчи КК Партизан, а старији је био и тренер.
Ни дан данас те све просторије тј. тај цео објекат нема никаквих законских папира, а сад објекат има близу 200, ако не и више квардата !!! Али све је то омогућено кроз општину Нови Београд, док је од једног нашег познатог кошаркаша супруга радила у општини, наравно томе има подоста година уназад. Да не причам даље......

Ни мање ни више него целим комбијем на зелену површину. Поента је у томе што је овај сРанац, дебилни босанчерос у мозак, оставио комби у кругу блока зграде где су дечија игралишта и то још на зеленој површини. То је одмах преко пута пијаце "Бежанијска коса", а блок зграда је оивичен улицама Љубинке Бобић, Недељка Гвозденовића, Виктора Новака и Неде Спасојевић.
Црвени Пежо 206 који се делимично види на другој слици, барем није остављен на зеленој површини него на бетонској стази која иде према трафостаници.

Pogledajte prilog 1

Ovo je odmah do parkinga Franša ako se ne varam.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

То је одмах до подземног пролаза, а власник је вероватно засео у "Франш".

Ovakvo parkiranje kod podzemnog prolaza kod Franša traje bar jedno petnaestak godina, možda i više.

Ranije su parkirali oko samog spomenika, pa je posle zabranjen pristup.

Da stvar bude komičnija, tu iznad Franša beše neki improvizovani parking na betonskom tunelu na kom je neko posadio kućicu i rampu i počeo da naplaćuje. Što ne bi bio problem da to zemljište ne pripada Železnicama. :D

Ne znam šta bi s time na kraju, da li su ih ŽS oterale ili i dalje rade i zarađuju na divljaka..

P.S.
Naravno, ovi iz Franša u taj parking ne ulaze. Što bi plaćali (pa makar i neovlašćenom licu) kad mogu da ostave besplatno na trotoaru...

Ovo gore se naplacuje. Par puta sam bio sluzbeno do Fransa, ako nema mesta ispred da se parkira, da se u ovima u restoranu da ti parkiraju negde iza, nisam video gde, mozda i bolje
da48cc980b4b1f4a9e6fda1b21ee03c6.jpg

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=580597#p580597:lps00hz1 je napisao(la):
direktor » Ned Nov 11, 2018 8:30 am[/url]":lps00hz1]Mislim da to zs naplacuje parking
Sada možda, ali znam da je bio spor pre nekoliko godina, na koju foru je neko uzurpirao njihovo zemljište i još počeo da vrti pare na tome.

Inače, da Joe, to je to. :)

Ne vidim razlog da se ovaj sistem ne primeni kod nas. Bilo bi koristi za sve.

Vrh