astrodule
Professional
Ne. Može da ti koristi samo ako si ti učesnik udesa i snimak dokazuje tvoju nevinost.
Гага":2w68guu6 je napisao(la):
@Толеандер, видим да си све снимке скинуо са јутјуба јер их Блиц, Телеграф,..користе не овлашћено са твоје стране. То си и написао на форуму "Гаража", где сам и ја члан, па сам то и тамо видео:Гага":2wadqr27 je napisao(la):
Иначе везано за онај снимак са бацањем из возила Панчевачке чистоће, се мало узбуркало, али. На жалост јавила се градска чистоћа из Београда, мислећи да су они прозвани. Треба послати на Панчевачку градску чистоћу.toleander":2wadqr27 je napisao(la):Stigao sam i do Blica, i Telegrafa, i B92. Naravno da me niko nista nije pitao, niti sam ja hteo toliki publicitet, pa sam skinuo klipove, barem za sada.
Гага":1j91kzsi je napisao(la):@Толеандер, видим да си све снимке скинуо са јутјуба јер их Блиц, Телеграф,..користе не овлашћено са твоје стране. То си и написао на форуму "Гаража", где сам и ја члан, па сам то и тамо видео:Гага":1j91kzsi je napisao(la):
Иначе везано за онај снимак са бацањем из возила Панчевачке чистоће, се мало узбуркало, али. На жалост јавила се градска чистоћа из Београда, мислећи да су они прозвани, тј. ови из Блица су мислили да је Београдска градска чистоћа у питању, који дебили. Ипак је то Блиц.toleander":1j91kzsi je napisao(la):Stigao sam i do Blica, i Telegrafa, i B92. Naravno da me niko nista nije pitao, niti sam ja hteo toliki publicitet, pa sam skinuo klipove, barem za sada.
Čistoća: Nije naše vozilo
U "Gradskoj čistoći" kažu da kamion i dva radnika koji se na klipu pojavljuju od 01:07, a gde se vidi kako radnici iz kamiona u pokretu bacaju sušilicu za veš pored puta, nisu radnici JKP „Gradska čistoća“ i da to nije njihovo vozilo.
- Da jesu, takav postupak bio bi najoštrije sankcionisan - kažu u "Gradskoj čistoći".
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/601074 ... EDAN-MINUT