dr strangelove
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.03.2008.
- Pohvaljen
- 10.408
Ima dugme za share linka gore desno
Check out playback of flight MU5735 from Kunming to Guangzhou on Flightradar24. https://fr24.com/data/flights/mu5735#2b367bc1
У организацији Српске Заједнице у Македонији р.о. Куманово обележена је 80. годишњица од јуначке погибије српских и југословенских пилота, који су у рану зору 6.априла 1941. године приликом напада фашистичке Немачке на Краљевину Југославију одлучно полетели и супротставили се вишеструко надмоћнијем непријатељу и том приликом положили своје младе животе на олтар отаџбини.
Ne vredi ništa jedno bez drugog: ako se samo braniš - sigurno gubiš. Sad sa naoružanim dronovima još više nego pre. Hvala Bogu da nije današnji inventar imao NATO '99, bio bi pokolj među našom vojskom.Ne razumem se u vojnu strategiju, ali zaista mislim da Srbiji ne treba 12 novih aviona, već nam treba dobra PVO.
Pun je TW priča o preusmeravanjima letova niskobudžetnih kompanija, pogotovo Wizz-a. Iz raznoraznih razloga.
Аеромитинг "Трстеник" 1989. године
Ali na više mesta sam nalazio da te Mi-24ke nemaju dokumentaciju i da su nabavljeni na mutne načine?Хеликоптери за ЈСО нису прошверцовани, набављени су у кратко време без ембарга.