Propisi su propisi,šalu na stranu mnogi vlasnici malih kombija se žale.Jedino da naprivite neku peticiju i obratite se zvanično Putevima Srbije.Ovako kako sada projekat naplate zahteva uzeta je ta neka standardizacija od pre 30 godina koju je većina proizvođača kombija napustila.sev":sxq2hk2t je napisao(la):@StaraMo, hajd' konfigurišite one kamere za kategoriju na 2.0m, a ne na 1.90 )) Bar na toj rampi da ne smara
Za drugu i treću takodje postoji problem jer recimo kombi Iveco 35 spada u drugu kategoriju a isti taj kombi Iveco 65 je treća jer mu je nosivost preko 3,5 tona i tu obično inkasantu pokazes saobraćajnu i budes svrstan gde treba.Space Motion":2v9b1fdo je napisao(la):Pa samo kažeš inkasantu da si druga, on promeni i eto. Dođeš, i sistem te je ocenio kao treću, ti mu daješ karticu i pare, i kažeš druga. Bez rasprave ti kuca drugu.
Sa tagom bi trebalo da isto funkcioniše, ako je tag prodat kao kategorisan, ne može sistem da mu menja kategoriju koja je već zapisana. Ali tag na kombiju nijemam, pa nisam sig.
Kapiram o čemu pričate, samo kažem da ne plaćate džabe skuplju, jer vam glupo da kažete.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=911363#p911363:ec9q7wpx je napisao(la):Space Motion » Sub Dec 25, 2021 10:35 am[/url]":ec9q7wpx]
Kapiram o čemu pričate, samo kažem da ne plaćate džabe skuplju, jer vam glupo da kažete.
I ne samo putarina,za 11 osoba ti treba i D1 kategorija a pre nje moras imati C.Nisam bio u Americi ali sam od prijatelja čuo da fizička lica u većini mogu sa osnovnom dozvolom sličnij našoj B kategoriji za sopstvenu upotrebu voziti i kamionče do 11t,kombi do 20 osoba i kamper do određene mase.Kod njih je znači taj problem resen.Ne znam za putarine ali ovo mi je bilo interesantno.Izvinjenje za off.Earthmoving":35ui0dw0 je napisao(la):Država bi trebala da da jeftiniju putarinu za veće kombije porodica sa puno dece, a ne da npr imam 10oro dece i da još plaćam skuplje zbog kombija. Uopšte nije u duhu podsticajne denografske politike. Pošto planiram imam 10oro i zasnujem klan, meni ove putarine uopšte ne idu u korist
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=911414#p911414:1g68mm9k je napisao(la):StaraMo » 25 Dec 2021 12:56[/url]":1g68mm9k]I ne samo putarina,za 11 osoba ti treba i D1 kategorija a pre nje moras imati C.Nisam bio u Americi ali sam od prijatelja čuo da fizička lica u većini mogu sa osnovnom dozvolom sličnij našoj B kategoriji za sopstvenu upotrebu voziti i kamionče do 11t,kombi do 20 osoba i kamper do određene mase.Kod njih je znači taj problem resen.Ne znam za putarine ali ovo mi je bilo interesantno.Izvinjenje za off.Earthmoving":1g68mm9k je napisao(la):Država bi trebala da da jeftiniju putarinu za veće kombije porodica sa puno dece, a ne da npr imam 10oro dece i da još plaćam skuplje zbog kombija. Uopšte nije u duhu podsticajne denografske politike. Pošto planiram imam 10oro i zasnujem klan, meni ove putarine uopšte ne idu u korist
Još malo testiranja,nameštaja itd itd itdEarthmoving":1c9ji57f je napisao(la):Ovo deluje gotovo, a Mo?
Ove nedelje ako ne dodje drugo naredjenje.Lično sam za to da se ono privremeno skloni i da se asfaltira tih 20tak metara što je bušeno i seckano po asfaltu,ali za to treba više dana mada bi svakako bilo bezbednije nego devijacija i suženje.Čekamo dalji razvoj situacije.kruska":22id6su0 je napisao(la):Da li se pominje kada će Preljina biti vraćena u prethodno stanje?
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=911459#p911459:itdnkta3 je napisao(la):branik » Sub Dec 25, 2021 4:23 pm[/url]":itdnkta3]Gužve će se stvarati na isključnom kanalu i kružnom toku posle kod uključenja na magistralu. Kao i u Preljini, gde nije naplata bilo toliko usko grlo, problemi će biti ispred i iza. Tada od taga više nema koristi jer neće moći da mu se priđe.
Od Oktobra 1994 samo autoput i samo teren...Zeznuto je kad ove bele isprekidane linije udju u krvАлтаир":19rzp4pa je napisao(la):СтараМо имаш ли ти кућу? Заборавиће твоји како изгледаш!