Nisi, to je tvoje viđenje stvari, trebao si na "ustanka" jer su to mirni građanski protesti. Znamo svi kako izgleda kad narod ustane i krene da resava stvari, a nije ekoloski jer npr onima u selu Dobrinja ova tema nije politicki obojena.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=904488#p904488:w6cnuxat je napisao(la):boocky » Čet Dec 02, 2021 12:52 pm[/url]":w6cnuxat]Slazem se, stvari treba nazvati kakve jesu. Ako cemo tako, onda i nema razlike izmedju nekog SNS bota - aktiviste i nekog aktiviste "ekoloskog" ustanka samo sto ovaj prvi tacno zna odakle mu dolazi sendvic.
Izvini, jesam li stavio navodnike na pravo mesto? :lool:
Svako radi kako hoce samo mislim da prvi post na ovu temu nije bio sa namerom da tema ode u ovom smeru i da ti nisi imao ouno prostora da zameras na 5 postova ili slicni kojima se tema " guši".
Inače ne možemo da ispratimo vesti vezano za ovu temu, a nedao Bog da neko mrdne pozadinu i slika petlju iju, nego ću na kraju ja ići samo zbog toga jer me radovi zanimaju.
E to treba naznaciti, odakle si ti @ boocky.? Kazi slobodno, jesi blizu Ca? Ja nisam , ali ako si blize idi slikaj pa nam pomozi da budemo u temi