Miro, nemam Bogzna kakvu analizu ovaj put, u pitanju su zavrsni radovi, pa je sad samo pitanje kolko brzo ce asfaltirati, staviti ograde, iscrtati linije i pustiti. Ali evo par stvari koje su mi zanimljive. Na prvoj slici, po boji materijala (crvena) bi rekao da iz ovih okolnih kamenoloma uzimaju glavni kamen (ali onda pitanje, ako su i ranije odatle uzimali, kako je tad bila glinena a sad nije?), a onda odatle kamioni raznose po autoputu, buldozeri i grejderi ravnaju, valjci za zemlju utabavaju, a cak na drugoj slici vidimo da i finiseri polazu ovaj kamen, preko toga ce sad finiser za asfalt, pa valjci za asfalt (sa dve pegle i moguce na kraju iza njih i oni sa gumama za finu zavrsnicu). Ono sto mi je cudno je da je gomila kamena pored nadvoznjaka veca nego na slikama od prosle sedmice, a ne znam zasto ako se vidi da je skoro svugde vec postavljen taj kamen i da sledi asfaltiranje? I na kraju, na ovoj jednoj slici deluje da su stavljene ograde sa strane, ne mogu da provalim dal je u levu stranu stavljen zavrsni sloj asfalta, ali desna mi deluje da zavrsni nije stavljen. Kazem, cudno mi sto je tamo kod odmorista bio jedan slobodan finiser, a ovde bi moglo da se finisira zavrsni sloj, ali se jos to iz nekog razloga jos ceka, mada verujem da nece dugo.