KrCan » Ned Okt 28, 2018 7:52 am[/url]":2aaatp39]Prvo cu jednu radosnu, ali kasnije ima i ona zalosna!
Dakle na deonici od Obrenovca do Uba i od Lajkovca do petlje Ljig je gotovo u potpunosti zavrsen zavrsni sloj i uveliko se zavrsava horizontalna signalizacija. Izuzetak je sam pocetak trase u delu gde se gradi petlja Obrenovac, zatim most preko Kolubare i nadvoznjak preko pruge, te iza petlje Ub do pocetka trase iz njive u njivu.
Potom iza petlje Lajkovac oko mosta na Kolubari tj spoj sa ranije izgradjenom deonicom. Potom onih pedesetak metara kod mosta preko Ljiga. I dalje do Ibarske tj petlje Ljig sve je na zavrsnom. Znam da je ovo nabrajanje veliko, ali verujte mi to su sve mala parcad koja se malte ne dnevno mogu zavrsiti. Naravno tu su i odmorista ne kompletirana i jos mnogo drugih stvari, ali to ne utice na to da se deonice nemogu otvoriti za saobracaj. Sigurno da ce i do Juna biti radova na bukobranima, parkinzima, bankinama, uredjenju travnjaka itd... Ali saobracaj bez problema moze krenuti od Nove Godine. Na prilozenim fotografijama iscrtavanje horizontalnih "pevajucih" linija na trasi...