Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Sve pohvale za sjajnu reportazu :sesir: :gobb:

Ne znam da li je bilo ranije, evo makete petlje Obrenovac, ukradeno od predsednika opstine

Nisam znao da će biti još jedan most preko Kolubare.

Hvala Igore :gobb:
Ujedno bih te zamolio da obrises po neki moj greskom poslat post. Ja ipak nisam "digital generation" pa pomozi dok se ne uvestim bez dece, :D :lol:
Sad cu pokusati dalje, volio bih da mi lokalni forumasi pomognu, nije da bas poznajem svako selo... :sesir: :lool: :bg4:

Sredio sam dupli post jos dok si bio online onaj kompletniji drugi prebacio u prvi gde si zasluzeno dobio par plusica.

@КрЦане, наравно придружујем се похвалама на изузетно детаљним фоторепортажама, укњижени плусићћћи
Подршка за наставак фоторепортажа, док си још у нашој лепој Србији, и приказа тренутног стања изградње овог аутопута. :kk:

Odgledao utakmicu, upalio kompjuter.
KrCan-e daj i druge slike, ubi me nestrpljenje, pa da se odgegam do kreveta. Fotke i objašnjenja su prava stvar, samo piči.

Jedna od tri petlje koje smo obišli je sa K11 (Surčinska petlja), na ukrštanju sa Obilaznicom tako da i ovde prenosim video

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dLmnnNz-H1E[/youtube]

Fantastisch. Drago mi je da je dobar tempo i na sremskoj strani. Da li se nešto radi i na samoj trasi između petlje i mosta? Na ovom video se ne vidi.

:lol: Jel se isplatilo cekati? Ima jos nije htelo da mi primi sve u jedno pa nastavljam :vops:

Апсолутно. Него јеси имао неки посебан мотив за ову репортажу, или чисто имаш новинарске афинитете?

Да заборавих, све похвале и са моје стране.

Zabole me ruka! Nadam se da sam bar delimicno ispunio misiju sto se tice ovog pravca!
Ako ce mo iskreno zar nije sramota da ja dodjem mator iz Sydneja da ovo uradim, pored toliko vas ovde :lol: :grand: :laugh: [attachmPogledajte prilog 15ent=20]DSC_1807.JPG[/attachment]Pogledajte prilog 19Pogledajte prilog 18Pogledajte prilog 17Pogledajte prilog 16Pogledajte prilog 14Pogledajte prilog 13Pogledajte prilog 12Pogledajte prilog 11Pogledajte prilog 10Pogledajte prilog 9Pogledajte prilog 8Pogledajte prilog 7Pogledajte prilog 6Pogledajte prilog 5Pogledajte prilog 4Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1 Ne brini te to ja radim sa velikim zadovoljstvom i srecan sam i ako vas bar na trenutak usrecim, a bogami po ovim plusicima i pohvalama, definitivno VREDELO JE! O tunelu sledece nedelje! Za sad toliko od mene, pozdravlja vas vas krkan :sesir: i ne mesaj te me nisam doktor :lol: :laugh: :grand: A sad uzivajte :vops: :vops:

@paradox polje
Nism druze novinar, niti su afiniteti! Jedini razlog je sto obozavam ovu srpsku zemlju i moja srpska Pljevlja. Ja sam jedini covek koji o svom trosku obidjem planetu zbog Nola samo sto mi je decu napravio ponosnom! Nazalost mene je Milosevic razbio na Brankovom mostu izbacili me sa posla, iako sam imao sve fantasticne rezultate i kao student i kao strucnjak u Jugopetrolu. Nisam imao izbora i morao sam otici! Ali ja i dalje svim srcem i dusom, zivim za Srbiju i za esve ljude u bivsoj Jugi! Druga je stvar sto su nam mocni ubacili zlu krv, postavili svoje poltrone i gaze nam svako dostojanstvo, ali o tom nekom drugom prilikom, nije ovaj forum za privatne stvari! Ono sto me inspirise je to kad vidim ovu decu na forumu sa koliko energije prate sva zbivanja, je nesto sto i mene ohrabri, a politike sto se tice jedini savet je da su to krvopije koje god boje bili i nikad im ne verujte!
Izvini zagazih preduboko...

Odlicno......Sto se tice lokacija za koje si pitao... Most je ataru sela Rubribreza ( nalazi se tacno izmedju Lajkovca i Nepricave ). Sledeci nadvoznjak je selo Pepeljevac i preko njega ide lokalni put Lajkovac- Pepeljevac pa Strmovo pa Pridvorica pa Ratkovac i izlazi na put Lajkovac - Valjevo kod sela Slovac,malo pre onog kamenoloma.
Jos jednom svaka cast za slike.... :sesir:

Mnogo bolja deonica (bez tunela i prisupa) bukvalno preko 90 % gotova .Moze neko stručniji od mene ali mi deluje da je kod 2 nadvoznjaka desna na zavrsnom (visina šahtova) i završni je skoro od Bogovadje do Ljiga nekih 13 km.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=549235#p549235:36og261j je napisao(la):
KrCan » Сре Јул 04, 2018 10:18 am[/url]":36og261j]@paradox polje
Nism druze novinar, niti su afiniteti! Jedini razlog je sto obozavam ovu srpsku zemlju i moja srpska Pljevlja. Ja sam jedini covek koji o svom trosku obidjem planetu zbog Nola samo sto mi je decu napravio ponosnom! Nazalost mene je Milosevic razbio na Brankovom mostu izbacili me sa posla, iako sam imao sve fantasticne rezultate i kao student i kao strucnjak u Jugopetrolu. Nisam imao izbora i morao sam otici! Ali ja i dalje svim srcem i dusom, zivim za Srbiju i za esve ljude u bivsoj Jugi! Druga je stvar sto su nam mocni ubacili zlu krv, postavili svoje poltrone i gaze nam svako dostojanstvo, ali o tom nekom drugom prilikom, nije ovaj forum za privatne stvari! Ono sto me inspirise je to kad vidim ovu decu na forumu sa koliko energije prate sva zbivanja, je nesto sto i mene ohrabri, a politike sto se tice jedini savet je da su to krvopije koje god boje bili i nikad im ne verujte!
Izvini zagazih preduboko...
Ta ista Pljevlja su delimično i moja, po maminoj strani.

Fenomenalno odrađeno! I svaka čast što si uspeo ovako sve da slikas. A sta to "o tunelu sl sedmice" imas? Joj kazi nam saaaad plizzzzzzz :) ;) salim se, sacekacemo, odmori se i uživaj dok si ovde

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=549041#p549041:239te4dc je napisao(la):
KrCan » 03 Jul 2018, 12:25[/url]":239te4dc]
Plecko ovo jeste ostatak prednjeg branika, ali ne znam od kog auta, usput hvala ti na mnogobrojnim fotkama i informacijama koje sam dobijao od tebe
Hvala KrCan, ako hoćeš možemo da se dogovorimo pa da dođeš u Obrenovac, da te odvedem mojim putevima do ovog novog mosta preko Save...

Hvala na reportaži + uštedio si mi maltretiranje oko detaljnog slikanja nadvožnjaka u Ljigu u povratku sa odmora.

Zaključak posle ove reportaže - daj bože da ovo bude gotovo do SLEDEĆEG leta !!!

KrCan-e nema šta odlično pokriven teren. Čovek bi pomislio oteo se kontroli nadzorni organ. :D
Trebalo je dosta vremena da se utroši na fotografisanje i sigurno da Škodilak ne ide na gurku. :gobb:
Šta da kažem čekam nastavak. :kk:

I posle 7 dana od KrCanov- ih slika Bogovadja stoji !!!

Vrh