Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)
Meni je to uključeno po defaultu u kolima i nikada mi nije bila prekinuta muzika sa USB-a koju slušam u kolima (a bio sam u mnogim zastojima i mileo sam na auto-putu).
У ЦГ је најављено да ове године почиње наставак градње аутопута ка Андријевици, има ли каквих информација за Србију? Обе државе су најавили да ће наредне деоице бити готове до 2028. године.
У ЦГ је најављено да ове године почиње наставак градње аутопута ка Андријевици, има ли каквих информација за Србију? Обе државе су најавили да ће наредне деоице бити готове до 2028. године.
Prijatelju, prilicno si lose informisan.
Crnogorci su najavili da se nadaju da ce u toku leta izabrati ponudjaca za deonicu Matasevo-Andrijevica, da se dalje nadaju da prvi radovi mogu da budu do kraja godine i da se na kraju nadaju da radovi mogu biti zavrseni do kraja 2030-te.
Realnost je takva da je izbor ponudjaca 02.10.2025. Prvi radovi ce najranije u prvom kvartalu 2026. a kraj radova objektivno ne pre sredine 2031.
Sa druge strane, mi nemamo nikakav ozbiljan plan za nastavak radova. Ako pocnu danas, mogu eventualno da dodju do Ivanjice do kraja 2028. A ne da nece poceti danas, nego je i pitanje kada i da li ce u skorijoj buducnosti biti dalje gradnje. Od Ivanjice do Duge Poljane su menjali trasu. A za tu deonicu + nastavak do Boljara realan je rok od 12-15 godina gradnje.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.