Henry_Chinasky
Higher intermediate
Znači, po jedna tunelska cev u oba tunela su zatvorena?
Da li se sada isplati uopšte ići ovom novom deonicom?
Da li se sada isplati uopšte ići ovom novom deonicom?
Verovatno da rade ono što su preskočili da završe i ispravljaju greške.Danas sam prolazio AP do Čačka i tunelska cev Munjino brdo, iz pravca Beogarada je takodje zatvorena za saobraćaj. Tako da se sada saobraćaj na novoj deonici, u popunosti saobraća kroz po jednu tunelsku cev.
Mislim da bi i jednostavna zamena znakova rešila problem. Da STOP bude na putu koji trenutno ima prvenstvo, a da vozila koja dolaze sa autoputa imaju prednost.Kad već nisu napravili kružni tok mislim da bi sad bilo najbolje da tu postave semafor, i to ako je moguće neki pametni koji se sam prilagođava situaciji u saobraćaju.
Ka autoputu se opet čekaju vozila sleva, kojih ima mnogo više nego tih koje pominjete, tako da ne mislim da bi se ostvarila bitna razlika.Mislim da bi i jednostavna zamena znakova rešila problem. Da STOP bude na putu koji trenutno ima prvenstvo, a da vozila koja dolaze sa autoputa imaju prednost.
Vozila koja dolaze sa autoputa već imaju prednost, u problemu su oni koji iz pravca Užica idu ka autoputu. Zamenom znakova samo bi se problem sa jedne strane prebacio na drugu (da se razumemo reč je o raskrsnici ispod nadvožnjaka, uključenje na magistralu Čačak-Užice nije problem).Mislim da bi i jednostavna zamena znakova rešila problem. Da STOP bude na putu koji trenutno ima prvenstvo, a da vozila koja dolaze sa autoputa imaju prednost.
Jutros sam prošao tim starim putem (skratio preko Tvrdića) i mogu reći da je put kroz Zdravčiće ispred požege u očajnom stanju. Tip ispred mene je motorom išao bukvalno 20 na sat.Ko čita forum taj se u špicevima vraća preko Dubokog i Lunovog Sela (mada ima i kraći i uži put koji posle Dubokog ne ide kroz Lunovo Selo) i nema problema. I ja sam se vraćao u nedelju nešto pre @baccalieri-ja i g maps mi je rekao da je preko Dubokog 17 minuta brže, nisam imao dilemu. Kasnije se očigledno gužva malo razišla, a možda su i poslali pandure da regulišu. Deponija više ne gori, tako da preporučujem...
Ne znam zašto ne postave privremeni kružni tok, lako se montira i uklanja. Suštinski može se pratiti saobraćaj, zna se kada su špicevi, pretpostavljam da bi ovo bilo najbrže i najefikasnije rešenje. Naravno po potrebi policija može dežurati, postaviti kamere itd.Ka autoputu se opet čekaju vozila sleva, kojih ima mnogo više nego tih koje pominjete, tako da ne mislim da bi se ostvarila bitna razlika.
Jedino rešenje, pre neke rekonstrukcije (tipa kružni tok) ili nastavka autoputa je dežurna saobraćajna policija koja bi regulisala saobraćaj vikendom i praznicima.
Da su hteli, mogli su. Oni su ovi raskrsnicu nanovo sredili pred samo otvaranje a postoje novinski tekstovi još od pre nekoliko godina da će tu biti kružni tok.Ne znam zašto ne postave privremeni kružni tok, lako se montira i uklanja. Suštinski može se pratiti saobraćaj, zna se kada su špicevi, pretpostavljam da bi ovo bilo najbrže i najefikasnije rešenje. Naravno po potrebi policija može dežurati, postaviti kamere itd.
Tačno je da na tom pravcu ima nekoliko kraćih grbavih deonica i mora da se uspori, ali već sa 40-50 možeš da sačuvaš amortizere i bubregeJutros sam prošao tim starim putem (skratio preko Tvrdića) i mogu reći da je put kroz Zdravčiće ispred požege u očajnom stanju. Tip ispred mene je motorom išao bukvalno 20 na sat.
Zanimljivo, a meni kada tražim rutu Arilje - Čačak vodi preko Preljine. Još ne vidi mogućnost da mogu da se isključim u Pakovraću.Pogledajte prilog 249788
Konacno ucrtana petlja Lucani na Google Maps
Nemas kuda jer caci inzenjering znaci i da je magistralni put blokiran, ne samo lokalni ka Arilju. Ako dobacis do racvanja, fali ti jos 100 metara kroz izlaznu rampu petlje i ulazis na lokalni put. Posto je ogromna guzva na tom mestu, ne moze da se napravi prevelika guzva na naplatnoj rampi. Jedino resenje bi bilo da ides preko pozeskih sela, sto ne samo da znaci da se gubi smisao autoputa, vec da je mnogo gore nego pre.Сад се тек губи смисао да се иде новом дионицом кад су гужве
Na gmaps ceo moravski fali, delovi K10 isto..Zbog cega na google earth ovaj autoput nije prikazan zutom linijom kada se odalji mapa i prikazu samo autoputevi? Kao da ga ne smatraju autoputem. Onaj patrljak do Sapca se prikazuje, a ovaj ne.
Kod mene mene je K10 kompletno ucrtan (žuta linija). Moravski je još u izgradnji, pa se nadam da će njegovim završetkom to da ucrtaju. E sad, deonica A2 Preljina - Požega može da se ucrta pošto je završena...Na gmaps ceo moravski fali, delovi K10 isto..