Na to se vadi i dezurno obraćalo.....ali, eto desilo se da je jedna nadstresnica pala i ubila 16 ljudi, a jednu zenu prepolovila jer nesto nije bilo u redu.
Tvrdim da je osnovni uzrok svega to sto se ne slusa struka, a korupcija pride uz to.
Razmisljam, u Titovo vreme isto je bilo da je on glavni, vrhovni, jos i veca zemlja, pare za razvoj itd....ali ne znam da je puno toga palo?
Stari put za UE je 3x bolji u odnosu na magistralu koja je skoro rekonstruisana, brojni putevi, pruge.
Naravno, bilo je svega, ali mi roditelji pricaju da je bilo ogromna sramota da nesto fušeriš, radilo se po standardima, svi su postovali propise.
Uslovibza korupciju su bili fantasticni i bilo je, ali objekti su pravljeni da traju. E sada to fali.
Nisam znala da je usvojena ta odredba da moze bez upotrebne dozvole jer imam utisak da ceo sistem kontrole i nadzora lose funkcionise i sve je upitno.
Nadam se i verujem da je tunel bezbedan, ali da nije po prvoj proceduri ako puste jednu cev, nije, a nas drzavni vrh vise radi mimo propisa nego u skladu sa njima kako mi se cini