Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Na Ariljskoj rampi u Pž geometri mere nešto na putu. Možda planiraju da nešto izmene na raskrsnici. Možda bi mogli da naprave kružni tok kako bi se izbegao očekivani kolaps u saobraćaju. Inače u toku su radovi na rehabilitaciji oko 150 metara puta od Ariljske rampe do nadvožnjaka preko pruge PŽ-ČA-KV.

Radovi na kružnom toku u Gorobolju, na uključenju na put Arilje - Požega, vrlo intenzivni.
Izgleda da 28. jun shvataju vrlo ozbiljno.
Ili je baš frka oko izbora pa planiraju da ovo marketinški baš žestoko naplate.

1.jpg
2.jpg

Na Ariljskoj rampi u Pž geometri mere nešto na putu. Možda planiraju da nešto izmene na raskrsnici. Možda bi mogli da naprave kružni tok kako bi se izbegao očekivani kolaps u saobraćaju. Inače u toku su radovi na rehabilitaciji oko 150 metara puta od Ariljske rampe do nadvožnjaka preko pruge PŽ-ČA-KV.
To bi bile super vesti! Nadam se da ima toliko razuma da se na sve te milione i milijarde izgura barem jedan tuzni tok, kad vec nisu dovoljno pametni da naprave jedan pisljivi most i trubu.

To bi bile super vesti! Nadam se da ima toliko razuma da se na sve te milione i milijarde izgura barem jedan tuzni tok, kad vec nisu dovoljno pametni da naprave jedan pisljivi most i trubu.
Mislim da zbog železničke pruge ne bi bilo baš jednostavno na tom mestu praviti denivelisanu raskrsnicu. Kružni tok bi tu bio sasvim optimalno rešenje, daj Bože da ga stvarno naprave.

Prema svemu što se vidi, apsolutno je sigurno da će sve biti završeno, i iscrtane trake, i postavljene kućice za naplatu, i sva signalizacija, osim tunela. Samo da bi jedna cijev da se osposobi, što je jako realno, da se više ne ide kroz klisuru i one zlokobne pravine između Čačka i Požege... od Novembra do Jula, dovoljno vremena da se opremi ta jedna cijev...
Što bi rekli u filmovima "fingers crossed"

Prema svemu što se vidi, apsolutno je sigurno da će sve biti završeno, i iscrtane trake, i postavljene kućice za naplatu, i sva signalizacija, osim tunela. Samo da bi jedna cijev da se osposobi, što je jako realno, da se više ne ide kroz klisuru i one zlokobne pravine između Čačka i Požege... od Novembra do Jula, dovoljno vremena da se opremi ta jedna cijev...
Što bi rekli u filmovima "fingers crossed"
Samo neka se navali na autoput, da mi ostali uživamo u laganoj vožnji kroz ovčarsko kablarsku klisuru, pošto se nadam da tada neće biti tako opterećena kao sada.

Samo neka se navali na autoput, da mi ostali uživamo u laganoj vožnji kroz ovčarsko kablarsku klisuru, pošto se nadam da tada neće biti tako opterećena kao sada.
Dovoljno je samo da kamioni i autobusi pređu na autoput i ovčarsko kablarska će biti milina za vožnju…

Ja i Vlado smo se danas mimosili :)

Prvi deo do kraja tunela Laz je iz kola, ostalo je dronom osim u tuneu Munjino Brdo.

Kazu Kinezi posle toliko snimaka i prolazaka da ti se zahvalimo propusnicom, mozda bude poslednji snimak pre otvaranja ove deonice, i da obavezno nastavimo da se druzimo ka Ivanjici :D

IMG_7180.jpg

Vrh