Da bi pustili sa jednom cevi bar jedna cev mora biti zavrsena.Šta nam je sa temom, imamo li ikakvih novosti, još mjesec dana do Vidovdana, oće li bar sa jednom cijevi pustati u saobraćaj?
Ko još Kurir uzima za ozbiljno?
Struka je protiv, ali politika odlučuje... To su mi danas rekli.Šta nam je sa temom, imamo li ikakvih novosti, još mjesec dana do Vidovdana, oće li bar sa jednom cijevi pustati u saobraćaj?
Каква црна струка ,више од 6 година раде и још није готово,нема ту ни С од струке....Struka je protiv, ali politika odlučuje... To su mi danas rekli.
To bi bile super vesti! Nadam se da ima toliko razuma da se na sve te milione i milijarde izgura barem jedan tuzni tok, kad vec nisu dovoljno pametni da naprave jedan pisljivi most i trubu.Na Ariljskoj rampi u Pž geometri mere nešto na putu. Možda planiraju da nešto izmene na raskrsnici. Možda bi mogli da naprave kružni tok kako bi se izbegao očekivani kolaps u saobraćaju. Inače u toku su radovi na rehabilitaciji oko 150 metara puta od Ariljske rampe do nadvožnjaka preko pruge PŽ-ČA-KV.
Mislim da zbog železničke pruge ne bi bilo baš jednostavno na tom mestu praviti denivelisanu raskrsnicu. Kružni tok bi tu bio sasvim optimalno rešenje, daj Bože da ga stvarno naprave.To bi bile super vesti! Nadam se da ima toliko razuma da se na sve te milione i milijarde izgura barem jedan tuzni tok, kad vec nisu dovoljno pametni da naprave jedan pisljivi most i trubu.
Samo neka se navali na autoput, da mi ostali uživamo u laganoj vožnji kroz ovčarsko kablarsku klisuru, pošto se nadam da tada neće biti tako opterećena kao sada.Prema svemu što se vidi, apsolutno je sigurno da će sve biti završeno, i iscrtane trake, i postavljene kućice za naplatu, i sva signalizacija, osim tunela. Samo da bi jedna cijev da se osposobi, što je jako realno, da se više ne ide kroz klisuru i one zlokobne pravine između Čačka i Požege... od Novembra do Jula, dovoljno vremena da se opremi ta jedna cijev...
Što bi rekli u filmovima "fingers crossed"
Dovoljno je samo da kamioni i autobusi pređu na autoput i ovčarsko kablarska će biti milina za vožnju…Samo neka se navali na autoput, da mi ostali uživamo u laganoj vožnji kroz ovčarsko kablarsku klisuru, pošto se nadam da tada neće biti tako opterećena kao sada.
Odličan snimak! Jedva čekam Vidovdan!
Okreni obrni nista bez @vlad089
Nadam se da cu za par nedelja I ja u rodni kraj, pa ce mozda biti I reportaze iz leve cevi pre otvaranja. Do tada cekamo I na @srdjanprpa Da se javi.
Čak i sama trasa ako pogledas vuče ka levo tj ka putu PŽ-Arilje...I tu si u pravu,biće višak kao i onaj na Preljini....Kad vidimo PPPN znaćemo više.Nikako mi ne izgleda da će ovaj most moći da se iskoristi kada se nastavi dalje prema Užicu.Pogledajte prilog 239975
Pa ono, da se ne bacaju pare dzabe???