Petlja Mačkat, neće biti u selu, već kod Eko pumpe.Zna li se gdje će tačno biti petlja Mačkat?
Koliko čuh da će to biti do Bele Zemlje?
Petlja Mačkat, neće biti u selu, već kod Eko pumpe.Zna li se gdje će tačno biti petlja Mačkat?
Ako te zanima zbog najbrže veze sa Zlatiborom, autoput će u prvoj fazi biti završen negde između Sušice i Sainovine kako bi se povezao na obilaznicu oko Zlatibora, pa će u zavisnosti od procene i gužve neko izlaziti kod Mačkata a neko posle Sušice pa na obilaznicu, ili posle Sušice pa nazad pa desno na ČajetinuZna li se gdje će tačno biti petlja Mačkat?
Ok ako mora da bude u selu Mackat mozda je i mesto dobro, i to obavezno uz novu vezu sa mahistralom. Kako god autoput sece magistralu ka Sirogojnu pa onda i glavnu za Zlatibor posle Mackata i taj deo nije prenaseljen.Mesto za petlju je dobro. Ono sto je neophodno je tih par kilometara puta izmedju magistrale i autoputa. Ono sto bi bilo pozeljno je prosirenje te petlje, koja je trenutno primerena za ukrstanje seoskog i magistralnog puta. Cak i sa nekoliko novih km puta i prosirenom drugom petljom, resenje je bolje nego siljenje autoputa blize postojecem magistralnom i izgradnja nove petlje u zoni magistralnog puta. Prici preopterecenom i preizgradjenom magistralnom putu u tom obimu je skoro pa nemoguce, srusilo bi se pola nekog sela. Jedina mesta gde nije naseljeno oko te magistrale su ekstremno brdovita, litica ili most.
Ono o cemu se sigurno nije razmisljalo je da je ovo glavna petlja za Zlatibor, a verovatno je tretirana kao usputna petlja za okolna sela, jer autoput dalje ide ka granici. U stvarnosti, svi ce se iskljuciti ovde.
Nije iskljuceno ni da je ovo starije resenje i da ce put proci malo drugacijom trasom. U idealnom slucaju, put bi prosao pored postojece petlje dva magistralna puta i pokupio sve te pravce(raskrsnica Zlatibor/Mokra Gora/Uzice+novi autoput).
Odličan snimak Srđane kao i uvijek. Možda i otvore za Vidovdan, ali nažalost ja im više ništa ne vjerujem.Procenite sami da li ovo moze da bude gotovo do Vidovdana ili do kraja Jul-a ili vise i ne znam koji je zadnji datum koji su pomerili.
BIlo bi lepo da se 29. juna s decom vratim ovim putem s mora i da svratim kod ujaka u Negrišore na kafu (rakiju ne mogu dok vozim).Procenite sami da li ovo moze da bude gotovo do Vidovdana ili do kraja Jul-a ili vise i ne znam koji je zadnji datum koji su pomerili.
Znam i ja za te dvije petlje...Zlakusa pa Mačkat koliko ja znam.
To je veza za Uzice i Zlatibor
Ne bih da vam rusim sneska ali jedino sto ce biti zavrseno i zapoceto sto se tice ovog puta do 2027 je deo od 3km do petlje Pozega.
Izvor: srbija2027 sajt.
Ako mislite da ce zavrsiti vise nego sto su obecali ili im je glupo pa hoce da nas iznenade, imam lose vesti
Pogledajte prilog 198771
Nema ovde emotikona ni gifa sa teletabisom, inače bih postavio.
Neznam kako izgleda unutrasnjost,ali spolja si je dobro opisao. HangarNema ovde emotikona ni gifa sa teletabisom, inače bih postavio.
I realno, ovo nije za smejanje. Samo ona slika škole u Sjenici mi je naterala suze na oči... Kakva je ono konzerva?
Unutra nije loše, spolja onakoNeznam kako izgleda unutrasnjost,ali spolja si je dobro opisao. Hangar
Evo kaze covek gore da ce biti na drugom mestu. I gledajuci ovu preglednu kartu sto sam okacio, deluje kao gruba procena, ali sta cu kad nemamo projekat da analiziramo kao ljudi.Ok ako mora da bude u selu Mackat mozda je i mesto dobro, i to obavezno uz novu vezu sa mahistralom. Kako god autoput sece magistralu ka Sirogojnu pa onda i glavnu za Zlatibor posle Mackata i taj deo nije prenaseljen.
Iskreno meni je to idealno mesto za petlju u Mackatu, iz Beograda do vikendice za 1:40, ali nisam siguran da onih 98% vozaca koji ide na Zlatibor da bi se slozilo.
Potenci
Najverovatnije ce tako i biti. Negde mi je nas @KrCan to i nagovestio.Realnije do kraja godine zbog obe cevi,sa levom može