dragan
Professional
Nije teško naći biografiju nove ministarke :Ova je inače bila u ministarstvu građevinarstva zadnjih 20-ak godina . .
Inače koliko sam shvatio radi se dokumentacija za deonicu do Zlakuse.
Nije teško naći biografiju nove ministarke :Ova je inače bila u ministarstvu građevinarstva zadnjih 20-ak godina . .
Nije teško naći biografiju nove ministarke :
Inače koliko sam shvatio radi se dokumentacija za deonicu do Zlakuse.
Učеstvovala jе u svim radnim grupama za izradu zakona i podzakonskih akata iz oblasti prostornog planiranja i urbanizma, građеvinarstva i ozakonjеnja od 2003. godinе do danas.
Da, slažem se. U levoj tunelskoj cevi je ostalo najviše posla a sve ostalo će se uskoro završiti. Danas se asfaltira ostatak petlje Prilipac. Sve što je ostalo od radova na njoj se može završiti za 15-ak dana. Radovi u tunelu su u trci sa vremenom.Naplatna stanica u Prilipcu i kruzni tok - raskrsnica na magistrali Arilje Pozega ce biti najbolji pokazatelj da li se radovi privode kraju ili ne.
Uporedjujuci snimke od @srdjanprpa i @vlad089 koji su napravljeni u razmaku od nekih 7 dana vidi se napredak, betonske konstrukcije su izbetonirane u medjuvremenu (sto se tice naplatne stanice).
Mene uopste ne brine ovaj deo u Prilipcu, najveci posao ce biti u tunelu i opremanje istog. Ipak je to veliki posao.
Da, sve više i više automobila je na našim putevima...dobro je da će autoput rasteretiti lokalne puteve i ubrzati protok ljudi i robeJuče od Priboja do Požege preko 3 sata vožnje....svake sezone sve veći saobraćaj. Gotovo duplo duže nego pre 10 godina.
Ja i dalje ostajem pri tvrdnji da će krajem maja sve to biti manje više gotovo osim tunela i naplatnih, za naplatne da li mogu da se završe u sledećih cca 2 meseca najbolje možda zna StaraMo, a za tunel tu ni izvođač ja mislim da ne bi smeo da se veže za tačan datum.Sad gledam snimak, meni onaj deo do Pž ne izgleda kao realnonda bude gotov za mesec dana, mesec ipo. Ne mogu da ocenim, deluje da i nasipanje imaju na nekim delovima a ne mogu da se orjentisem koji deo je vazan za konkretno pustanje. Nadam se da gresim i ne razumem se, samo znam da im treba i vremena za pisanje linija, sredjivanje.... Jesmo sigurni da EM opremanje Munje jeste gotova za mesec dana ili vec sada?
A ja to ovako vidim...svi oni radovi koji su slabije vidljivi su izvode dosta duže od ovih finalnih koji su i te kako vidljivi...Ja i dalje ostajem pri tvrdnji da će krajem maja sve to biti manje više gotovo osim tunela i naplatnih, za naplatne da li mogu da se završe u sledećih cca 2 meseca najbolje možda zna StaraMo, a za tunel tu ni izvođač ja mislim da ne bi smeo da se veže za tačan datum.
Stubovi koji su najviše kasnili, na poslednje snimku Vlada već dobili asfalt! Stara priča se ponavlja, ide kilavo kilavo kilavo i onda poslednjih par meseci pred puštanje gas gas gas.
Hoće, ali je glavna stvar nastaviti dalje ka Zlatiboru. Da se ne lažemo glavni generator gužve je Zlatibor, za Vaskršnje i prvomajske praznike ove godine po 70.000 ljudi odjednom! I to iz godine u godinu sve više i više! To je najveća zlatna turistička koka Srbije i ako vlast to ne vidi, onda se pravi da ne vidi! Trenutno je van glavnih delova turističke sezone i podnošljivo, ali i tu raste nivo saobraćaja iz meseca u mesecDa, sve više i više automobila je na našim putevima...dobro je da će autoput rasteretiti lokalne puteve i ubrzati protok ljudi i robe![]()
Naravno, slažem se da se što pre treba nastaviti sa izgradnjom autoputa ka Zlatiboru! Sad država ima i finansijske poteškoće zbog usporenog rasta i priliva stranih investicija, pa se to sve dovelo u pitanje! Nadam se da će se naći neko dobro rešenje i da će se radovi početi izvoditi odmah nakon završetka ove deonice. Ne možemo se praviti da se u prethodnih 6 meseci nije ništa dešavalo u našoj zemlji i da očekujemo da sve ide po planu koji je ranije napravljen.Hoće, ali je glavna stvar nastaviti dalje ka Zlatiboru. Da se ne lažemo glavni generator gužve je Zlatibor, za Vaskršnje i prvomajske praznike ove godine po 70.000 ljudi odjednom! I to iz godine u godinu sve više i više! To je najveća zlatna turistička koka Srbije i ako vlast to ne vidi, onda se pravi da ne vidi! Trenutno je van glavnih delova turističke sezone i podnošljivo, ali i tu raste nivo saobraćaja iz meseca u mesec
Pod hitno nastavljati autoput od Požege dalje, i ubrzati poslove na izgradnji aerodroma na samom Zlatiboru. Lokalna samouprava im je uradila Idejno rešenje i ubacila u PGR, sad država treba da se pomeri sa mesta
Jedan avion sa 200 putnika je 50-100 automobila manje na putu! To je smanjenje kolone od pola kilometra do kilometar!!
Pogledajte prilog 237226Pogledajte prilog 237227
Lako je uzeti kredit, treba imati osnova za njegovo vraćanje, a u zemlji koju 6 meseci zaustavljaju, i u koju strane kompanije ne ulažu, i u nju ne dolaze turisti, itd, itd, nema baš nekih realnih mogućnosti za to. Ili možda nije tako?@vlad089 samo što se autoputevi ne prave od stranih investicija već od stranih kredita.
Iako ima istine u tome, malo se previše često i previše brzo uzimaju blokade kao glavni ili jedini izgovor.Lako je uzeti kredit, treba imati osnova za njegovo vraćanje, a u zemlji koju 6 meseci zaustavljaju, i u koju strane kompanije ne ulažu, i u nju ne dolaze turisti, itd, itd, nema baš nekih realnih mogućnosti za to. Ili možda nije tako?
Ako misliš da nije, otvori prodavnicu i onda 6 meseci neko ne dozvoljava mušterijama da uđu u nju, pa kako misliš da će raditi a i uopšte raditi???
Na koga misliš, kada kažeš zaustavljaju zemlju. Misliš na "studente" ćacije ili studente blokadere. Možda misliš i na trenutnu vlast, koja ni za šta nije kriva, ali gde bi to mogao pomisliti.Lako je uzeti kredit, treba imati osnova za njegovo vraćanje, a u zemlji koju 6 meseci zaustavljaju, i u koju strane kompanije ne ulažu, i u nju ne dolaze turisti, itd, itd, nema baš nekih realnih mogućnosti za to. Ili možda nije tako?
Ako misliš da nije, otvori prodavnicu i onda 6 meseci neko ne dozvoljava mušterijama da uđu u nju, pa kako misliš da će raditi a i uopšte raditi???
Ovim odgovorom si sve rekao o sebi i čak si demantovao svoje ranije postove.Lako je uzeti kredit, treba imati osnova za njegovo vraćanje, a u zemlji koju 6 meseci zaustavljaju, i u koju strane kompanije ne ulažu, i u nju ne dolaze turisti, itd, itd, nema baš nekih realnih mogućnosti za to. Ili možda nije tako?
Ajde bre više, čim se čuje drugačije mišljenje, odmah skačeš! Prihvati demokratske principe! Da se poštuje volja većine! I ne mešaj politikuNa koga misliš, kada kažeš zaustavljaju zemlju. Misliš na "studente" ćacije ili studente blokadere. Možda misliš i na trenutnu vlast, koja ni za šta nije kriva, ali gde bi to mogao pomisliti.
Vidi, jasno mi je da ne voliš da čuješ različito mišljenje od tvog, ali tako je kako je. Pomiri se sa tim. Ima nas koji mislimo drugačije!Ovim odgovorom si sve rekao o sebi i čak si demantovao svoje ranije postove.