Pa ideja je da poprave barem što je uništeno tokom gradnje. Ovaj most na slici koju je Srđan postavio je ozbiljno oštećen zbog prelaska teških kamiona. Toliko da su bili prinuđeni izgraditi privremeni montažni par desetina dalje.
Bez tih mostova, petlja u Lučanima je besmislena, jer bi se autoputem moglo prići nekim vozilom težim od 5t samo od Guče. Iz Lučana nikako.Da li neko može da mi objasni kakva je ideja sa ovim mostovima u Lučanima? Da li stvarno planiraju da puste do Lučana? Hvala unapred! Svaka čast Srđane na izdvojenom vremenu i trudu!
Ja sam u mom google kalendaru stavio Nikoljdan kao recurring event do 2030 "Ca-Pz otvaranje", za sad sam 3 imao!Nikoljdan do Lucana, Vidovdan ostatak
Hvala za snimak, UOZBILJITE SE, OSTAVITE LIKE ILI I ZAPRATITE! 22.000 pregleda a 400 lajkova.Na zalost juce kad sam
Laz je da se oprema!Jedno pitanje - Da li se Laz oprema? Jel imamo tu informaciju? Ne pratim redovno, promaklo mi verovatno
Pa jel se oprema ili ne? Da cekamo @KrCan da nam iz Australije proveri?! Izgleda da je sve ovo vojna tajnaLaz je da se oprema!
jos malo da se nasalim (iako je Mira trazila da se uzobiljimo), ali sam je apsolutno poslusao za drugi deo - pozdrav za @srdjanprpa