Svi znate da kada je laz u pitanju da su obe cevi probijene. Dobra vest je da se od tada nije gubilo vreme i da je sekundarna svedena na manje od 300m u obe cevi da se i dalje radi punom parom, da uopste nema nekih otezavajucih stvari. Licno mislim da ce ako ne bude zezancije sa opremanjem on biti zavrsen sigurno nekoliko meseci pre trenutno vazeceg roka tj za ravno godinu dana. Ako se u septembru bude regulisala eksproprijacija i ponovo pocnu raditi kinezi, verujem da je i trasu moguce zavrsiti do jula 24. Ostaje enigma Munjinog brda ili Jezerina, jer u tom preostalom delu uvek se moze naleceti na dodatna podzemna jezera, a sekundarna je malte ne pratila u stopu primarnu sa obe strane, e sad i tamo opet treba minimum 6 ako ne i vise meseci za EM opremanje.
Da zakljucim iskljucivi krivac je drzava i samo drzava i ni mikron izvodjaci, bar se u tome slazu svi redom sa koim smo pricali. Bilo mestani, bilo izvodjaci bilo upuceni ljudi, sa kojima sam u kontaktu.
Da zakljucim iskljucivi krivac je drzava i samo drzava i ni mikron izvodjaci, bar se u tome slazu svi redom sa koim smo pricali. Bilo mestani, bilo izvodjaci bilo upuceni ljudi, sa kojima sam u kontaktu.