CG će valjda prvo krenuti da radi 23 km do Andrijevice, što je jako pametno uzevši u obzir veliki broj turista koji ide preko Pazara i Rožaja kad Primorju. Naredni fokus je obilazak Podgorice autoputem do Donjih Kokota (petlja Farmaci).Ekspropriacija vise ne koci, jednostavno rado i idu sporo
Dobavljaci kompanijama koje vrse radove se zale da im se ne placa roba, verovatno da i drzava malo kasni prema izvodjacima i tako u krug
Pravo je pitanje gde posle Pozege, CG jos ni projekat nije usvojila, a kamoli krenula u gradnju od Kolasina ka Boljarama tako da bi mi izasli na livadu u Boljarama
Po meni treba razvijati delove ka Visegradu vi Zlatiboru, a kad se Crnogorci smisle krenuti u tom pravcu
Jel McDonald's s one strane do autoputa?
Ne još.
Глупи google maps не показује да је затворено па ме збунио. Хвала за инфо.Radi se, trebala bi se ponovo otvori valjda za koji dan, 01. maja
ćuti, makar nisi saznao na naplatnoj gde si krenuo sa namerom da se baš tu isključiš, poput mene
Devedesetih je moj otac voleo dide tuda i hvalio se kako je bolje, razlika u dužini mala. DODAJ tome da bi gradnja deonice Preljina-Adrani takođe mogla da doprinese da se qudi više odlučuju za taj pravac.@RHCP
Ако у Црној Гори пусте деоницу Матешево - Андријевица пре него што наши пусте деоницу Пожега - Мачкат, врло изгледан сценарио је да ће путници за Црну Гору много више користити пут преко Новог Пазара него преко Златибора, јер ће свакако тад већ бити готова деоница Прељина - Краљево.
Petak, pred praznike.... Konkretno na deonici je sve zeleno, sad sam gledao.Jedno pitanje, sada gledam g.mape i postoji ogromno zakrcenje saobracaja na novoj deonici Surcin - NBg. Pokazuje da je tim delom pola sata duze nego ici preko Dobanovaca.
Da li je to uvek ovako nekim delovima dana ili je nesto sto se inace ne desava?
Ja prolazio do sad 5,6 puta i uvek slično, oko 6-7 minuta. Posle malo mrcvarenje Vojvođanskom ili Gagarinom ali ide... A ako ideš ono vaše standardno ka Slaviji, bolje skreni na most preko Ade nego Gazelu
DODAJ tome da bi gradnja deonice Preljina-Adrani takođe mogla da doprinese da se qudi više odlučuju za taj pravac.
Ma kakva crna Ostružnica, em krš od puta, em duže, mojne me ispravljaš glupostima, a u svoje ime piši šta želiš, ne mešam se