dragan
Professional
Nije, Drzavni put Ib reda br.28 Mali Zvornik - Ljubovija- B.Basta - Uzice
Poslednja izmena:
Nije, Drzavni put Ib reda br.28 Mali Zvornik - Ljubovija- B.Basta - Uzice
Blokada je samo dva sata zbog eksproprijacije@branik To znači da će od sutra moći normalno da se ide na Pakovraće bez blokade ili ne?
NIsam iz struke, ali mislim da i nema smisla porediti cenu ovog mosta, sa cenom nekog gradskog mosta.
A posebno nema smisla porediti bilo šta iz Bosne kada je u pitanju gradjevinarstvo.
Kako vam samo pada na pamet da blatite sopstveni narod/državu uzimajući kao kontraprimer one iz okruženja koji dokazano rade iste ili gore stvari samo još sporije od Srbije?
Zbilja u Srbiji se ne zna koga je teže slušati. Pro zapadne levičare kojima su puna usta demokraije, EU,.... ili takozvane patriote koji ne biraju momenat i sredstvo da pljunu po sopstvenoj zemlji/društvu/narodu.
@Milaki 990 , Ја дођем код твог комшије и направим халу за 5000е, онда дођем код тебе и скоро исту направим за 50 000. Ти причаш о патриотизму како тако треба, а ја довео турке и индијце да граде. Мост на Неретви такође мора имати озбиљне основе, да си погледао видео, чуо би то! Оваквим ставом једино браниш лопове, што доводи у питање ко си онда ти! То је логични след твог размишљања. Сви знамо да су лопови, чак и ти, па ипак их браниш и оправдаваш. Ови су нису уградили 10 или 30% већ 5 или 10Х. Цео источни крак коридора 10 је био 87 милиона еура. 90 км са тунелима, усецима, мостовима, са свим. Званична инфлација је можда 50% еуро је исти. Сада 30 км Прељина пожега кошта скоро 500 милиона еура, а можда и више. Стварно мислиш да смо сви будале и не знамо основе математике?
Danas smo prosli prvi put sve do NBg, utisak " pusti seljak niđe nije prist'o."
Ja Bg ne poznajem, ali sam opet sokirana koliko je veliki,dugo se i kroz blokove prolazi, vozili smo Jurija Gagarina po navigaciji, stigli bez problema do mosta Gazela, ali nije bila guzva. Verov je haos kad je spic...
Treba mi informacija za povratak, zq te blokade u Cacku. Sta će biti blokirano od 14-16h kuda se ide altwrnativno, ako budemo u tom periodu prosli?
Opsti utisak je da Ovcarska klisura postaje opasno opterecena, barem kad god smo mi prosli. Najveci problem su oni sto rizicno preticu,a kolone su neminovne, barem kad god smo mi prolazili
Nekako do Valjeva,a onda Valjevo-Kosjeric-Pozega ako vam ne smetaju brda i krivine. Nema guzve ni blokadaDanas smo prosli prvi put sve do NBg, utisak " pusti seljak niđe nije prist'o."
Ja Bg ne poznajem, ali sam opet sokirana koliko je veliki,dugo se i kroz blokove prolazi, vozili smo Jurija Gagarina po navigaciji, stigli bez problema do mosta Gazela, ali nije bila guzva. Verov je haos kad je spic...
Treba mi informacija za povratak, zq te blokade u Cacku. Sta će biti blokirano od 14-16h kuda se ide altwrnativno, ako budemo u tom periodu prosli?
Opsti utisak je da Ovcarska klisura postaje opasno opterecena, barem kad god smo mi prosli. Najveci problem su oni sto rizicno preticu,a kolone su neminovne, barem kad god smo mi prolazili