Zna li ko nešto više o ovome?
Pdeuzeto sa Instagram stranice 192_rs.
Čika @vlasta, na šta tačno misliš?Blagiću kako stoje stvari biće tuneli pre gotovi nego ovo ?
To što je neko navikao na neke propise u svojoj državi mene kao vozača ne zanima, nevezano da li je naš propis dobar ili ne (češće ne). Zbog tih "navika" pri svakom prestizanju mi je neko nervozno na branikumada si ti deprimiran time
cim izadjes u eu normalno je da se vozi 140 do 150 cak policija ne obraca paznju na tebe
za vece brzine ce te zaustaviti do 150 nece
i ljudi su navikli na to i to im dodje normalno dok u srbiji ako je ogranicenje130 ljudei voze 120 i to je normalno
zanci nije do nas nego do zakona
ali ti ne trebas obracati paznju na to sto oni voze 10% preko ogranicenja drzi se svoje trake i uzivaj
Od petlje Požega do sela Negrišori.
Od kad su trasirali celu deonicu sa tri baterije ne mogu da snimim celu deonicu.
Bravo za snimak,ovde će pola trase biti na stubovimaOd petlje Požega do sela Negrišori.
Od kad su trasirali celu deonicu sa tri baterije ne mogu da snimim celu deonicu.
Bio sam ispod dalekovoda pa sam vizuelno proverio da li moze da prodjeFenomenalno. Bravo. Super si izbegao dalekovode.
70ak km jako teškog terena i pri tome 2 tunela od preko 3 km. Tunele bi trebali što pre da krenu, makar sa ulaznim portalima na dva najduža, jer će im za probijanje trebati minimum 4 godine ako poredimo sa tunelom Laz.Pogledajte prilog 147517
Kamp za radnike kod Duge Poljane? Ovo je sa snimka koridora "Sjenica-Sušica".
Inače gledajući mapu ne mogu se otrgnuti utisku gledajući distancu od Čačka do Požege i koliko se ta deonica kilavo i dugo gradi, šta nas tek čeka od Požege do Duge Poljane koja je i duža i teža, jedino se tešim da će nekad možda krenuti baš udarnički da rade, kao što su spucali ovu poslednju deonicu od Preljine do Pakovraća...
Ali i dalje svaki put kad pogledam mapu i vidim kolikooo ima od Požege do Duge Poljane pitam se koliko će im godina trebati xd
Pogledajte prilog 147519
Zanimljivo, u Trbušanima je kod sličnog iskopa išao tunel. A ovde će biti duboki usek.
70ak km jako teškog terena i pri tome 2 tunela od preko 3 km. Tunele bi trebali što pre da krenu, makar sa ulaznim portalima na dva najduža, jer će im za probijanje trebati minimum 4 godine ako poredimo sa tunelom Laz.
To što je neko navikao na neke propise u svojoj državi mene kao vozača ne zanima, nevezano da li je naš propis dobar ili ne (češće ne). Zbog tih "navika" pri svakom prestizanju mi je neko nervozno na braniku