Изгледа Вама ако није све црно онда,то није то!Шта ће ти живот ако све иде ОК,кога то интересује....сада када је све ок Вама не ваља....лудило буразеру....Moram priznati da sam očekivao veće zastoje u Pakovraću... ovo za sada šljaka...
Iznenadjen sam... mada ipak, nismo mi još ovde videli pravu navalu.
Dobro ga naštelova' StaraMo... Još da meni sredi za visinu kombetaMoram priznati da sam očekivao veće zastoje u Pakovraću... ovo za sada šljaka...
Ma samo ispustiš vazduh iz pneumatikaDobro ga naštelova' StaraMo... Još da meni sredi za visinu kombeta
Miro, to je stari put ka Kraljevu, preko Atenice, Trnave, Slatine, Samaila... Mada je ne znam za mogućnost da se tuda dođe do Mrčajevaca.@branik , misliš da je za Mrčajevce (i nastavak) lakše preko AP do Preljine, nego na kružnom toku pa kroz Konjeviće? ( ne znam taj drugi put od Rode)
Naravno da je brže do Preljine, ali dok se prođe kroz naplatne stanice, pa kružni tok....a ovamo si već na putu za Kv, doduse treba doći do onog kružnog toga... Nisam ni razmisljala o putovanju preko AP. Imam neke prijatwlje koji putu za Kv i bas cu im reći
@ivchonny ne znam kada si prolazio oblaznicom, mozda je vreme kada ljudi idu sa posla?
Iskreno mislim da je obilaznica odavno zrela za prosirenje, ako nista drugo makar onaj deo od poslednjeg semafora pa do Preljine. Mesta ima, a i mogu sigurno i semafor kod Rode da prosire ako im je pre toga komplikovano...
Jednom sam vozio tim putem od ČA prema KV, prije nekoliko godina, mislim da su bili neki radovi na nadvožnjaku na čačanskoj obilaznici, pa me navigacija okrenula tim putem. Bio sam vrlo iznenađen, put u super stanju, nema gužve, a krajolik predivan. Nešto se sporije vozi nego na magistrali, ali je baš onako za lagano uživanjeMiro, to je stari put ka Kraljevu, preko Atenice, Trnave, Slatine, Samaila... Mada je ne znam za mogućnost da se tuda dođe do Mrčajevaca.