[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=907936#p907936:26enbpsc je napisao(la):caribrod » Uto Dec 14, 2021 10:01 am[/url]":26enbpsc]Kao što rekoh, radio je upaljač...
Biće svakako pre Nove godine, do nedelje teško, morali bi da puste tunel bez ikakvih proba opreme.
Više me brine Preljina nego Pakovraće, da ne bude klali vola zbog kile mesa i napravili 2 čepa umesto jednog.
dva čepa se svakako ne mogu izbeći, dok god se autoput ne završi do Požege, pa će naplatna rampa u Požegi biti opet čep,..pa tako redom, dok god se autoput ne završi do krajnjeg odredišta, kada je sigurno da ćemo moći brže i bezbednije da putujemo,... do sada smo čekali da izađemo iz Preljine jedan i više sati, sada će to biti 45 minuta, ili pola sata, kad dođe dan intenzivnog saobraćaja, uoči verskog ili drugog praznika, petak ili nedelja tokom jula i avgusta, i slično, uskoro će se sve znati, davno sam saznao i objavio ovde da je Vučko naredio da se Preljina Pakovraće pusti za Svetog Nikolu, to je nedelja, mislim da će u nedelju poteći saobraćaj, koliko god da se još posla mora završiti... da se nastavi tradicija, jer su Surčin Obrenovac otvorili za Svetog Nikolu 2019.g, koliko god to danas delovalo nemoguće