Vezano za SATovu emisiju, da, relativno korektna emisija i pitanja, mada upravo zbog politike, na neka pitanja nadležni gosti su mucali ili skretali odgovor, što je dokaz da je ovo ipak politička tema, jer da nije, ljudi bi mogli otvoreno, bez straha na sva pitanja odgovoriti. Tu najviše mislim na ovu temu koja je najbliže obećanom otvaranju, do Požege, jer ovi što imaju rokove još 1,2 ili 3 godine ni ne moraju sad lagati. Dakle, mislim da iz političkih razloga nije obišao deonicu od Pakovraća do Požege (dok je kod Moravskog i Surčin-NBg bio na oba kraja), da nije obišao tunel kroz Frušku Goru, započete radove na Požega-Golubac, kao i zašto onaj čovek nije smeo kaže kolko je iskopan tunel Munjino brdo itd. Dakle, riba smrdi od glave, ako ne želite politiku od forumaša ovde, prvo obezbedite da se sa vrha ne iniciraju političke manipulacije, a ne da krivite ljude ovde koji reaguju na manipulacije kao da su oni krivi za njih. Na kraju, jesu li ti forumaši obećali da će biti do Požege otvoreno do kraja ove godine ili politika? I sada kada svi vide da je laž, onda jao nemojte molim vas o tome, ovo nije politički forum. Šta će političar danas tamo ako ovo nije politička tema? Evo, ako nije samo do politike, daj da mi, Narod ili forumaši ovde izgradimo neki autoput kao dokaz da može bez političara.