milos.tro
Professional
- Učlanjen(a)
- 24.12.2013.
- Pohvaljen
- 21.869
Zika":j03z321j je napisao(la):Pozdrav ljudi,
Evo prodje vise od mesec dana od kako nam niko ovde na sajtu ne pise (ili ne postavlja slike) o tome kako trenutno napreduju radovi, sta se u medjuvremenu uradilo i jeli nesto novo zapoceto?
biće Žiko samo da sednem na bajs...Zika":2ezvs8bd je napisao(la):Pozdrav ljudi,
Evo prodje vise od mesec dana od kako nam niko ovde na sajtu ne pise (ili ne postavlja slike) o tome kako trenutno napreduju radovi, sta se u medjuvremenu uradilo i jeli nesto novo zapoceto?
laki72":1lhj7mvo je napisao(la):Nemam nikakve insajderske informacije .
Samo imam utisak da su se ucutali, nakon fijaska sa kinezima za ovu deonicu.
Most se ne gradi 'za jednu noc' a rokovi kada ce veza grada i obrenovca biti neophodna radi koriscenja ovog autoputa se polako priblizavaju.
U takvoj situaciji, ocekujem 'srpski specijalitet' u vidu nekog 'privremenog resenja' ...
@Сканија В8, добро дошао на форум.Scania V8":2hdat5wo je napisao(la):Pozdrav svima,vidim da se dosta toga pisalo o koridoru 11 dosta je slika dodato ali niko da pomene ili napise nesto o kvalitetu tih radova evo ja posto radim na deonici Ljig Preljina vec 3.5 godine moram reci da se radi ocajno, ovo sto se radi na autoputu je sramota nasa putna laboratorija tkz CPL dozvoljava sve zivo da prodje blato kisa ne bitno je sve se pusta,pricao sam sa covekom iz Bakua covek je radio u deset zemalja kaze da jos nije video ovako nesto,njih u principu boli uvo oni ce ovo da zavrse u roku i da odu a nama ce da ostane autoput koji ce morati ponovo da se prepravlja