Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Ide li bre iko ibarskom ni jedne inf . šta se desava oko Ljiga .Ni od satelita nikakve koristi malo se kroz oblake nazire petlja Surcin i vidi se da su nastavili sa dizanjem greda .

Pusti bre Dare, imamo bitnija posla sta ce biti za par meseci ili godina, nego da se bavimo sadasnjoscu ;) Buducnost je tako lepa I zanimljiva, evo I vlast I mediji to stalno pisu I kunu se, a danasnjost tako dosadna, glinena za 5 meseci napreduje brzinom puza. Ali zato za par godinaaa da cujes druze sta ce sve bitiiii... Prosto mi dodje zao sto zivim u sadasnjosti.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=615660#p615660:3vhl2qtt je napisao(la):
Darko78 » Čet Apr 11, 2019 1:16 pm[/url]":3vhl2qtt]Ide li bre iko ibarskom ni jedne inf . šta se desava oko Ljiga .Ni od satelita nikakve koristi malo se kroz oblake nazire petlja Surcin i vidi se da su nastavili sa dizanjem greda .
Minist.Mihajlovic je rekla da je K11 za nju zavrsen i šta ti sad pominjes radove itd itd itd....
da li je rekla " pre letnje sezone biće pušten u saobracaj " i ti sad hoćeš detalje?! E pa nema,ne moze, ako je rekla jun ima da za mesec dana sve odrade ako zatreba, bice takve promene na snimcima satelita da ne možemo ispratiti!
A ti sad neko praćenje radova pominjes, petlje i tako tome slično ( da ne opsujem) .... svi čekamo jun i posle ćemo kao @ STARA MO da se vozimo ( čini mi se da je postavio snimak) i sve će biti super!
Nisam ništa pila, šalim se, u utorak ću " baciti pogled" a svi cete detaljnije videti kad za Vaskrs 2/3 Srbije krene na Zlatibor i Divcibare ! Da je srece i pameti ,putovali bi mnogo brze i bezbednije ali - vise srece drugi put !

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=615693#p615693:23d2c2gc je napisao(la):
StaraMo » Čet Apr 11, 2019 4:00 pm[/url]":23d2c2gc]Miro to je snimak iz budućnosti,ali su predeli lepši od sna...
Earth,evo ga jedan koji se dotakao buducnosti!!
U pravu si StaraMo, prelepa priroda, ostaje nam da se nadamo da će pustiti saobracaj pa da i mi uživamo u drugacijoj okolini.
Lepo je ibarskom ici,ali nikom neće faliti oni ludi vozaci,spori kamioni,traktori,po neka zaprezna kola,semafor u Ljig....

Au sto me isprozivaste ...ha ha barem se nesto napisa na forumu.Da Miro mnogi ce krajem meseca u tom pravcu bice slika a i buducnost ce valjda oko 19- tog.

Salim se Daki, ti znas da ono nije bilo namenjeno tebi, nego samo iskorisceno kao povod, a znas I da ja o tebi mislim sve naj naj, nikad te ne bi prozivao :) pozdrav druze :)

I shvatio sam kao šalu samo se zezamo kad nista ozbiljnije nema .

Nisam najbolje čula, ali minist.Mihajlovic na tv Prva izjavila da se nada da u martu kreće gradnja dela do NBGD i da će trajati godinu i 2meseca

Kad pricamo sta je ministarka rekla, jel cuo neko sta je rekla ona nakaza Vucic. Rekao je da kad se otvori juzni i istocni krak i deo koridora 11 da ceno imati vise autoputeva od Hrvata, sto je notorna laz. Kako bi ga zviznuo po onoj labrnji

Sent from my iPhone using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=615842#p615842:3isfbmqi je napisao(la):
StaraMo » Pet Apr 12, 2019 9:21 am[/url]":3isfbmqi]Mart 2020 koliko sam je ja razumeo.
Pa kad zavrse Surcin-Obrenovac i samo se presele .

Kad se pogledaju caribrodove slike sa istocnog kraja i projekcija da ce pustit poluprofil oko jula ova glinena ja tako smesna .Ali tamo sve vri od masina i radnika.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=615832#p615832:suzctgy9 je napisao(la):
Markoni1 » Pet Apr 12, 2019 9:18 am[/url]":suzctgy9]Kad pricamo sta je ministarka rekla, jel cuo neko sta je rekla ona nakaza Vucic. Rekao je da kad se otvori juzni i istocni krak i deo koridora 11 da ceno imati vise autoputeva od Hrvata, sto je notorna laz. Kako bi ga zviznuo po onoj labrnji

Nisam čuo šta je rekao ovih dana ali je već bilo reči o tome. To je igra reči i zavisi šta se uzima kao reper. Hrvatska ima oki 1300km ali nisu svi autoputevi u punom profilu već ima i brzih puteva i autoputeva u poluprofilu. A drugo gleda se i dužina autoputeva po kvadratnom kilometru, pa bez KiM i tako dalje...Uzimaju se brojke kako kome odgovara.

Kad je sad reč o ugovaranju deonice Požega-Boljare, Vučić je skoro nege rekao da ako se nema novca za celu deonicu, da će se ići na ugovaranje do Duge Poljane, a kasnije i do granice. To će verovatno ići u skladu sa dinamikom ugovaranja deonica kod Crnogoraca.

Što rekose juce Earth i Mira nekako lepse zivet u buducnosti za to imamo inf .a trenutno stanje e to je problem.
Nikako ne mozemo imat vise autoputeva od Hrvata koji imaju oko 1300 km. A mi 900 sa ovim do Čačka.A oni planiraju kad zavrse mrezu da imaju oko 1700 km.A mi kad sve zavrsimo i deo prema Rumuniji i Moravski i Fruskogorski i sve sto planiraju nikako ne mozemo imat toliko.
Mislim da mu neko servira pogresne inf .a kasnije nema ispravke.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=615935#p615935:3koe2jsx je napisao(la):
geovuk » Pet Apr 12, 2019 4:14 pm[/url]":3koe2jsx]Koridor 10 kroz Srbiju je dugacak 835km.
I jos ima ovo do Čačka i to je to.

U jednom clanku N1 BH, od pre dve godine, pisalo je da Hrvatska ima manje od 1000km u punom profilu, a ostalo su brze ceste i poluprofili. E sad ako sve uzmemo u opticaj i kod njih i kod nas onda mozemo da imamo skoro iste brojke sto se tice kilometraze. Realno tolika kilometraza u Hrvatskoj je iznudjena zbog oblika teritorije inace im sigurno ne bi trebala takva mreza.

Vezano za produktivnost onih neradnika na koridoru:

"Kenijac Nikolas Mučami nije mogao da čeka da lokalna vlast nešto uradi, pa je uzeo stvar u svoje ruke i sam, sopstvenim rukama, prokopao put od sela kroz žbunje do obližnih radnji, kako bi sunarodnicima olakšao muke. Koristeći samo motiku, ašov i sekiru, Mučami je već prokopao 1,5 km puta za šest dana, i fali mu još malo da dovrši celu rutu..." Vise detalja na linku: https://www.kurir.rs/planeta/3235749/se ... maze-video

Jes' da je vest iz "respektabilnog" Kurira, ali opet na istoj strani imamo brze, bolje, jace, pa 'oce li moci da zavrse sve do pola juna?

Prve tri slike izlaz iz Jakova ka Surčinu
1.ka Boljevcima
2.nadputnjak (pravilno se izražavam) ništa novo
3.ka K10
Ostale slike na izlazu iz Jakova ka Boljevcima:
4.opet nadputnjak
5.ka Boljevcima
6.ka Jakovu (ka prve 3 slike)
7.slika koliko je bilo blatnjavo i nisam mogao da se popnem gore(ali hoću kad-tad obećavam)
8.i 9. kao 4.i 6. samo iz daleka
f36e031d5bcc11280e9f7e27b724c1c9.jpg
63d5d5a98fd8f9ba9f6d324b18ce1975.jpg
1104b793521e89b8a8af621a72c1acc0.jpg
6822122b73df03d280ef4eb997e45ca5.jpg
7d4867139652b3fb0274bff25fd9e3f6.jpg
2f8d94abd365bba6ca7b6f71c3e568e5.jpg
b7e9d9a165c12ab3f820c0c2920c7b5e.jpg
5e38b2742a032af045847eaea70c0ccc.jpg
bdfe19a38a6dac0b0eef5f20cd59c51a.jpg

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Izvinjavam se,zadnja slika prethodne reportaže je ka Boljevcima a u Boljevcima na ulazu prve tri sledeće slike a 4. je pogled ka Jakovu a 5. ka Obrenovcu (Savi).
I samo da dodam,u Jakovu se niko ne nada petlji.
3f58d17a1acd9c46c3ba015e2d3da873.jpg
ecb1dc8ecf7f91d6b0b12c346dd71181.jpg
f7d7f927f031902a4c73f281891a00ae.jpg
edda343c73724b043f1099b60a0ee5ed.jpg
14e4eb00ee41294e8c72b53c78a94507.jpg

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Ako je slika 2 ono izmedju Jakova I Boljevaca, onda dobar napredak za mesec dana.
Hvala za slike :kk:

Bas dobar pogled jasno se vidi visina nasipa ovaj deo oko natputnjaka je bas dostigao visinu ovo je ogroman napredak ovo ide i bolje nego sto mislimo.Ovaj natputnjak je izmedju naplatne i Boljevaca ako ne gresim. Konacno nesto pozitivno i ugao slikanja nam dosta govori.

Tikvice jel su poslednje slike put ka manastiru Fenek ? Nece biti petlja u Jakovu vec samo kraci za ulazak i izlazak na AP a to treba da se pravi kada krene sa radom deonica od petlje Surcin do Novog Beograda. Znaci najranije mart 2020.

Vrh