MiraC":321d7pzk je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=613903#p613903:321d7pzk je napisao(la):
KrCan » Čet Apr 04, 2019 12:21 pm[/url]":321d7pzk]Evo jos jedna lepa vest! U toku je asfaltiranje onog jedinog ne asfaltiranog dela izmedju tunela Brancic i onog mosta stotinak metara iza tunela, ka petlji Ljig!
eto kad si čovek koji ima ljude na pravim mestima ,i pri tome želiš da podelis informacije kao rezultat mi prvi saznamo stvari! Hvala puno
Jedno pitanjce ( od milion dolara) Da li sve u tunelu teče po planu? Ne moraju slike ,ne mora ništa drugo samo da li je za sad i dalje plan da do juna bude gotov ? Ok ti si govorio kraj juna ,ali to je to.
U napred ti hvala znam da ćeš ako nešto saznas javiti!
Na zalost zivim sa velikom vremenskom razlikom +10 u odnosu na vas u Srbiji, pa sam zaspao i tek sad ovaj odgovor na pitanje od "milion dolara".
Sto se tice gradjevinskih radova sve tece po planu. Doslovno je preostalo pranje obadve tunelske cevi, susenje i farbanje, a potom i asfaltiranje zavrsnog sloja, te iscrtavanje linija i to je to!
Sto se tice EM opremanja radi se punom parom, sva oprema je tu i ima jako mnogo podizvodjaca i svi rade maksimalno moguce! Svi podizvodjaci su domace firme /po direktivi/, ali i tu je bio mali zaostatak jer je iz nekih razloga moralo doci do preprojektovanja prvobitnog projekta o EM opremanju, po kome je trebalo sve zavrsiti do 15 Maja medjutim to je sad definitivno probijeno do prve polovine Juna!
E sad kad ce biti otvaranje i sta ce se sve tacno otvoriti to je moje pitanje od M$, zato sto sam pokusao da se raspitam za "Glinenu" i dobio sokantan odgovor!
"Jedna je stvar sto se prica na TV ovih dana, a druga sta je realnost! Ta deonica nece biti gotova ni do kraja godine! Uzalud se gradi i privremena naplatna, izuzev ako nece se ubirati putarina samo od Uba do Obrenova!" To je bio doslovno odgovor od dvojice inzinjera sa trase koji sam preneo citirano!
Priznajem da sam i ja zaprepascen, jer ni u najcrnjim predvidjanjima nisam mogao tako nesto predvideti! Ostaje mi nada da nisu bili u pravu!
!
paradox polje":321d7pzk je napisao(la):
Неке ствари се боље виде из Аустралије
Ma samo sam letos upoznao dosta tih mladih inzinjera, koji su jako divni momci i ostao u kontaktu sa njima. Neki su mi i prijatelji iz detinjstva kao na primer sef gradilista Moracica Dusko Rondovic, neki kolege sa studija i to je to!