Dobro došao[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=591124#p591124:1s9f5t4y je napisao(la):johndoe123 » Uto Dec 25, 2018 8:33 pm[/url]":1s9f5t4y]Pozdrav svima,
duže vreme pratim ovu temu i forum ali sam se tek sad registrovao. Što se tiče produženja roka zbog deonice Lajkovac - Ub, moje (verovatno i opšte) mišljenje da se to znalo i ranije al da se iskoristi za odlaganje tunela Brančić i ne može me niko uveriti da se to nije znalo bar 2016 godine.
Interesuje me da li negde postoji na nekoj dinamičkoj mapi(google maps, sentinel) ucrtana deonica Požega - Boljare, video sam da postoji prostorni plan na pdf-u ali se ne vidi dovoljno detaljno, pošto živim u Arilju.
Na Sentinel ima,ali mislim da ono nije uopste tacno. Mislim da još niko sa sigurnošću ne zna trasu jer sad rade taj projekat tako da niko nema ni mogućnost da to negde pogledamo. Ali tvrde da se kreće u martu. Pa ćemo znati.
@Paradox nadam se da gresis.
Inače meni ova emisija Koridori uopšte ne daje konkretne i nove podatke ,nego samo prezvace sta je rekao neko od političara ranije.