spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.473
Antisrpstvo medju srbima.
stf":1xc9llao je napisao(la):Ево и патриЈота да одмах покажу колико су велике патриЈоте.
Што се мене тиче, нек уредништво брише моје постове јер ме овакве бесмислено патетичне расправе уопште не занимају.
Немате ви везе са патриотизмом нити капирате шта тај појам значи. Србин сам и тиме се поносим, али нећу да жмурим на широко распрострањене велике карактерне мане мог народа већ ћу гласно да на њих укажем да би се људи освестили и мане исправили.
Срби су већински алави на паре што нас је као народ пречесто скупо коштало и уназађивало толико пута, а прича о овом храсту је само једна у бесконачном низу....
....зажмурити на ту необориву чињеницу нас води у још већи бездан а ви се и даље бавите патетиком ако сматрате да је она толико битнија...
simkec1992;105564781 je napisao(la):Петља "Прељина":
Излаз са ауто-пута на ибарску магистралу (Е-763):
stf":37un1ylu je napisao(la):Сморили сте више са константим боцкањем "offtopic", "ontopic" и разним критикама квалитета форума..... ако вам се не свиђа шта пише, прескочите аман заман и не глумите форумсу полицију ....
Наравно да треба да важи и за мене.drum1":3oitqp62 je napisao(la):извини али, онда то треба и за тебе да важи: ако ти се не свиђа шта пише, прескочи и не глуми форумску полицију.stf":3oitqp62 je napisao(la):Сморили сте више са константим боцкањем "offtopic", "ontopic" и разним критикама квалитета форума..... ако вам се не свиђа шта пише, прескочите аман заман и не глумите форумсу полицију ....
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=740823"Kod Bariča most kao onaj na Adi"
Ministar građevine Velimir Ilić rekao je danas da će se kod Bariča graditi most istog profila kao što je most na Adi koji će biti u sklopu Koridora 11.
On je objasnio da će "ovih dana" biti organizovan tender za dve koncesije na Korodoru 11, za deo oko mosta Zemun-Borča i deo auto puta od Preljine do Požege, koje uključuju izgradnju još jednog mosta na Savi.