Sta ti je propaganda... I kod Šipete imate farmerke ekstra povoljno (ako sam pogodila naziv) to nisi rekao.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=514512#p514512:3018sddm je napisao(la):ivchonny » Sre Feb 07, 2018 2:35 pm[/url]":3018sddm]Realno, mi Čačani nemamo komplet lepinje (bar nisu izvirno naše). Ali preporučujem sledeće: pečenje u većini pečenjara, teletina kod Brane u Parmencu, a pre toga kobasice i ostali roštiljkod Miće u Savincu.paradox polje":3018sddm je napisao(la):ne znam kakve su komplet lepinje iz Preljine i Čačka. Mislim da ćeš za to morati da čekaš da zavše deonicu do Požege.Darko78":3018sddm je napisao(la):"Goje" ako je Obrenovac Preljina 100 km to je 50 min vożnje 120km/h,i još 25 min od Obrenovca do Ade pa ti računaj .
Miro može i komple lepinja.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Znate sta, kad dodjete do Ca i prodjete onu njihovu obilznicu, kad vec nisu mogli napraviti nesto da ubrzaju protok vozila vec imaju 20 semafora, onda jos 20min i dodjite u Pz imamo i mi super pecenjare i rostiljnice a da ne gledate u magistralni put dok jedete, nego u prirodu
Molim sve članove da nase dopisivanje ne shvate pogrešno, nema konkretnih vesti pa bolje i malo šale