laki72 » 16 Jan 2018 12:24 pm[/url]":2bpuodat]
gygy11":2bpuodat je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=508352#p508352 je napisao(la):
laki72 » 14 Jan 2018 01:49 pm[/url]":2bpuodat]
gygy11":2bpuodat je napisao(la):
Trasa izgleda blago receno K A T A S T R O F A L N O! Ovo ce tesko biti zavrseno i do kraja ove godine.
Ovo je za zatvor . Zbog ovolike kolicine lazi koje je strumpfeta izgovarala tokom citave prosle godine ja bih joj zabranio da radi u Srbiji bilo koji javni posao u Srbiji do kraja zivota - lustracija.
Ovo je sramota.
Ruku na srce, iako strumfetu ne volim jos iz vremena 'regiona srbije', ona je prva digla glas da se na ovoj deonici od obrenovca do ljiga strasno puno kasni.
Prelistajte malo postove od protekloh leta.
Cak smo je vecinski osudili za tu takvu izjavu...
"Digla glas" letos, 3 meseca pred istek roka, iako je godinu dana pre toga , svesno lagala kako je sve u redu, a i laiku je bilo jasno da se kasni bar 6 meseci, a bilo je nas koji smo govorili ovde da nece biti gotovo pre kraja ove godine.(prelistaj i ti postove od prve polovine prosle godine).
Dakle , naravno da nije ona jedino odgovorna za ovaj haos, ali ona je PRVA odgovorna. Kada znamo koliko je lagala, veliko je pitanje da li je deonica Ub-Lajkovac uopste u onoj meri losa kao sto je ta lazara tvrdila. Ona je svesno lagala i dalje laze. :bash:
Ja temu pratim odavno i svaki post citam pazljivo.
To sto su neki ovde ukazivali na kasnjenja i upozoravali da autoput nece biti zavrsen u roku, je izuzetno pohvalno, ali nema gotovo nikakvu tezinu, posebno sto tu vest nisu preneli mas mediji, kao sto prenose neke druge.
Mozda je razlog to sto takve objave nisu bile propracene nikakvim dokazima (fotografije npr) osim sa "rekao mi jedan lik"
Sa druge strane, "cinjenica jeste" da je 'strumfeta' prva od javnih licnosti iznela problem kasnjenja.
I cinjenica jeste da smo vecinom reagovali sa nevericom.
Ja prvi sam mislio da je u pitanju iskljucivo samopormocija i 'treniranje strogoce', jer nas narod voli tu pricu "ocitao sam im, da vidis kako su se sad uozbiljili"
Dakle, da ponovim za one poput tebe koji nisu pazljivo procitali:
Ne branim Zoranu, ali cinjenica jeste da je kakva god bila (a po mom misljenju je jako losa) prva i gotovo jedina digla glas da se sa radovima mnogo kasni.
Dakle, 'strumfeta' po pitanju kasnjenja nije LAGALA CELE PROSLE GODINE, kako je to napisano, vec je pola godine mozda lagala (mozda nije ni znala) ali pola godine je svakako govorila istinu.
Sa tvojom pretpostavkom da deonica Ub - Lajkovac (verovatno) nije u tako katastrofalnom stanju kao sto je doticna predstavila se apsolutno SLAZEM (!)
Natavno da nije, al to ce u buducnosti biti opravdanje u javnosti zasto se kasni sa otvaranjem autoputa.
To i realno veliki problemi sa tunelom.
To opravdanje nece proci kod tebe, kod mene, kod vecine forumasa, ali u konkretnom slucaju mi i nismo ciljna grupa politicara. Jer mi se iznadprosecno interesujemo za konkretnu temu pa imamo i vise informacija iz razlicitih izvora.
Sa druge strane, siroke narodne mase se informisu iz mas medija (tv, radio, stampa, internet portali) i njima ce 'strumfetina) prica izgledati logicno.
A prica je:
-Kasnili dosta
-strumfeta po nesnosnoj letnjoj zezi izasla na teren u obilazak i zaprepastila se.
-Strumfeta izribala odgovorne i nalozila im da ubrzaju radove
-radovi ubrzani.
-planirana dinamika izgradnje je nakon intervencije skoro dostignuta celodnevnim radom i zalaganjem... (ali)
Iako bi put bio otvoren gotovo na vreme, uz mala kasnjenja u odnosu na ugovoreno, zbog nepredvidjenih problema sa sleganjem i vodom u tunelu, kao i zbog fuserski uradjene deonice Ub-Lajkovac (sa akcentom na) "koju smo nasledili od prosle DS vlasti", otvarnje ce kasniti dosta.
-autoput je otvoren u REKORDNOM roku, sobzirom na probleme u tumelima, kao i to sto smo morali skidati glinu debljine 5metar, za sta je trebalo godinu dana, ali mi smo to uspeli za pola godine!
To ti je scenario i to je nesto sto ce sira javnost prihvatiti kao 'zvanicnu' istinu.
Svidelo se to tebi, meni, nama sa BB, ili ne...
Sent from my LG-D320 using Tapatalk