Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Malopre cuh od momka koji zivi u Nepričavi.Uradjeno je nasipanje između novog mosta i uradjene deonice u pravoj visini,ostalo je samo da se asfaltira.Medutim,ostavljen je pojas u širini seoskog puta ,to je pod sporom pa treba da se reši kako i da li ce tu biti omogućen prolaz do njiva kao do sada.Zatvoreni su svi prolazi,tako da ne mogu više slikati sa AP-a, zbog poznate nesreće koja se desila...Mogu proći pešaka pored reka pa odozdo slikati,ali to nije to.Takodje,čujem da ni svi radovi oko sređivanja rečnog korita nisu gotovi,tako da nije baš ružičasta situacija....

Popunili su stari tok Kolubare do visine autoputa? Ako sam dobro razumeo, onda je to super vest, jer je to pored onog mosta preko pruge ostalo bilo kao najzahtevnije do zavrsetka.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=494672#p494672:1kru8j5c je napisao(la):
Earthmoving » Uto Nov 21, 2017 10:42 pm[/url]":1kru8j5c]Popunili su stari tok Kolubare do visine autoputa? Ako sam dobro razumeo, onda je to super vest, jer je to pored onog mosta preko pruge ostalo bilo kao najzahtevnije do zavrsetka.
Da...osim dela od oko 8 metara kako mi rekoše...Tu je seoski put bio ..Ne znam da li sam uspeo da pojasnim,ali potrudiću se da slikam za vikend....

Hahahaha, bravo plećko odlične slike kao i one pre. Kako su te bre pustili da slikas tako direktno sa mosta?! Pa svaka cast i hvala za super vesti. Zatišje na ovoj temi na forumu, ali tebe je vredelo čekati ;)

@plećko
Lepe vesti, sa jos leppsim fotografijama :)

Ima li nekih 'insajderskih' prica koje bi mogao podeliti sa nama ?

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Svaka cast.Kako lepe slike vidi se da rade izolaciju na jednoj strani mosta ,u daljini isto radovi .Jos da Niko upotpuni slikama sa druge strane .

Није то тај мост, овај плећков је код Обреновца, а онај никин је код Лајковца... :wink:

Ma znam, na to sam mislio jer je rekao da ce da slika za vikend.Ima danasnji snimak na satelitu ima nekog napretka oko petlje Ub ...

Darko pa sto ne govoriš, i to je opet jos jedna dobra vest! Ma i Niko ce slikati/javiti da radovi napreduju sigurna sam!

I ovaj deo gde nasipaju stari tok( kod veze sa petljom Lajkovac) deluje da je asfalt u jednoj trasi i kod Bogovadje se vidi napredak .Ovo deluje dosta dobro ako mi komp nije poludeo i pomeso boje

:vops: hvala Darko, lepe vesti posle ko zna koliko nekih bezveznih. Niko ce to nesto pobliže videti.... Samo nek se radi

Ali kako Plecko iznenadi i njegovih slika se sve tacno vidi veliki poz.

Izgleda da ce Niko imati materijala za slike ,a i bice lepo vreme jos za vikend.

Da, sto rece Dare, ima napretka oko petlje Ub I Ljig, kao I deluje da je prilicno natrpan stari tok Kolubare, sem onih par metara koje Nigo pomenu.
Nazalost, onih preostalih neasfaltiranih par km (kod Obrenovca, most preko pruge, druga traka Šarbana iznad petlje Ub, kao i deo oko Bogovađe još nisu asfaltirani. Ali posto je sem prosla 2 dana sve iza bilo dosta vlazno, onda I nije iznenadjenje, pretpostavljali smo da po takvom vremenu nece asfaltirati. Sustinski, I dalje im fali 10tak povezanih suvih dana u plusu da zavrse preostala asfaltiranja. Oko tunela Brancic - "na Zapadu nista novo"

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=495234#p495234:25lmfj4y je napisao(la):
trialin » Čet Nov 23, 2017 6:22 pm[/url]":25lmfj4y]Hoce otvoriti za saobracaj do kraja godine do Obrenovca?
Evo Earthmoving je lepo objasnio, znaci fizički je moguce odraditi do kraja godine, ali poslednje vesti (novosti novine) kazu da do sldece godine nece biti i tad sa jednom tunelskom cevi. Jos nema iz ministarstva nekih vesti

Jos ako u ponedeljak posle potpisivanja ugovora za deonicu da Pozege cujemo da radovi pocinju u martu ,e to bi bile dobre vesti

To potpisivanje Cacak-Pozega deluje izvesno jer su zadnjih par dana to najavili: premijerka, ministarka Mihajlovic I ministar Antic. Valjda ce novinari malo tog dana da iscackaju da vidimo detaljnije sta I kako su dogovorili.

A valjda ce uskoro i neka zvanična izjava za ovu deonicu Ljig - Obrenovac....

:lool:
laki72":1tb30w6a je napisao(la):
@plećko
Lepe vesti, sa jos leppsim fotografijama :)
Ima li nekih 'insajderskih' prica koje bi mogao podeliti sa nama ?
Ne bavim se tim nagađanjem kad će biti i kukanjem što nije gotov, jel me to smara, već ono što vidim slikam i podelim s vama. I ja jedva čekam da se otvori da mogu brzo i konforno da se vozim do Čačak jel često vikendom idem do Kop-a pa bi mi ova deonica dosta skratila put... Evo još po neka fotka Pogledajte prilog 4Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Kolubara se još nije vratila u svoje korito Pogledajte prilog 1
MiraC":1tb30w6a je napisao(la):
Hahahaha, bravo plećko odlične slike kao i one pre. Kako su te bre pustili da slikas tako direktno sa mosta?! Pa svaka cast i hvala za super vesti. Zatišje na ovoj temi na forumu, ali tebe je vredelo čekati ;)
MiraC da ti odgovorim na pitanje kako su me pustili na most, obučem žuti prsluk i niko me ništa ne pita :laugh:

Vrh