Podrzavam Diogena i mislim da u ovoj zemlji najbolje prodju oni sto se ogluse na zakone. Da su dosli da im ruse kuce, kada su ih zapoceli, svi bi popljuvali vlast i rekli ruse jadnim ljudima. U normalnim zemljama bi im srusili kucu, a u mnogim bi i otisli u zatvor ti sto su tako gradili. Sada drzava treba da ulozi tri puta vece pare nego sto je vrednost njihovih kuca, da bi bezobraznici imali stabilne kuce. Najveci broj tih kuca je vec i sada za rusenje. Ja ne znam da li ste vi bili tamo, ali sta oni imaju od kuca koje stoje nakrivo, i imaju sve ispucale zidove? I da se izvrsi sanacija klizista, one su neupotrebljive i ne mogu dobiti upotrebnu dozvolu. Uvek su najbolje prolazili oni koji su trazili rupe u zakonu ili ga nisu postovali. Dok jedni plate porez i carinu za kola, drugi su pre par godina uvezli ta kola preko cg, za dz, pa se bunili, dok drugi traze dozvolu za kucu, rade projekat, treci zidaju gde hoce i kako hoce, pored reka, na klizistima, pa onda drzava da im nadoknadi stetu. Jos ce sad i legalizacija da im bude dzabe, a ja sto sam prvi uradio legalizaciju vikendice i platio (jer je moj otac zapoceo 80tih kao i 1000000 drugih) sam bu****. Dok jedni palcaju komunalije drugi se greju dzabe, trose vodu. Do kada ce u ovoj drzavi biti budale oni koji izmiruju svoje obaveze i postuju zakone??? :notok: I jos treba da zalimo te druge koji misle da su pametni i smeju nam se jer su sve u zivotu resili laksim putem i sada imaju vise nego 90% na ovom forumu. Dokle vise??? :bash: