Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

8 Decembar 2024:
8 Decembar 2024.JPG

7-8 Februar 2025:

2025-02-08_150537.jpg

Krenuli radovi i 2 na poslednja stuba :vops:

Koliko vidim ostaje i pomoćni objekat. Bolje da je vlasnik tražio potpunu eksproprijaciju, ovako neće imati sunca dobar deo dana.

Ako ti već nije poznata situacija na terenu onda se prethodno informiši - nadvožnjak je SEVERNO od njegovih objekata.
Pa pokušaj da izvedeš novi zaključak.

Za vikend sam malo obisao zavicaj vozio preko Cacka do Ivanjice, provozao sam se i do Pozege i ovo su utisci:
- Izmedju Ivanjice i Arilja je u toku rekonstrukcija puta, vozila se propustaju naizmenicno i saobracaj se regulise semaforima (trenutno ih je 3, jedan kod Divljake, jedan u klisuri i jedan nedaleko od Milovica u pravcu ka Arilju negde izmedju granice 2 opstine). Takodje jos jedan semafor je na samom ulazu na petlji u Pozegi na onom pravcu (radi se neki mali nadvoznjak od 10-ak metara).
Ko moze da izbegava ovaj deo. Tek ce nastati guzvanjac kad puste AP do Pozege, jer svakako ovi radovi nece biti skoro gotovi... Bas steta

Za vikend sam malo obisao zavicaj vozio preko Cacka do Ivanjice, provozao sam se i do Pozege i ovo su utisci:
- Izmedju Ivanjice i Arilja je u toku rekonstrukcija puta, vozila se propustaju naizmenicno i saobracaj se regulise semaforima (trenutno ih je 3, jedan kod Divljake, jedan u klisuri i jedan nedaleko od Milovica u pravcu ka Arilju negde izmedju granice 2 opstine). Takodje jos jedan semafor je na samom ulazu na petlji u Pozegi na onom pravcu (radi se neki mali nadvoznjak od 10-ak metara).
Ko moze da izbegava ovaj deo. Tek ce nastati guzvanjac kad puste AP do Pozege, jer svakako ovi radovi nece biti skoro gotovi... Bas steta
Taj mostić u Tatojevici kod Požege baš dugo rade i baš slabo napreduju. Hajde to će valjda i da završe do otvaranja autoputa, problem je što je celokupna rekonstrukcija puta Požega-Arilje očigledno isfušerena, oštećenja se već naziru na više mesta i bojim se da će tu u narednom periodu svaki čas biti nekog krpljenja.

Vrh