Ovo je prošlogodišnja vest...14.03.2023Raspisan tender za gradnju kolovoza u tunelima Laz i Munjino brdo - Prvi radovi planirani za jul
Raspisan tender za gradnju kolovoza u tunelima Laz i Munjino brdo - Prvi radovi planirani za julwww.ekapija.com
Koridori. Tj. debili koji rade tamo. I nije im prošlo.Ček, ček, država je tužila meštane i tražila odštetu od po 250K???
Lučani baš, skretanje za Lučane. Ne Ovčar banjaU Ovcar Banji?
IMS institut vrši ispitivanje zemljišta, kod mene u Putevima(Požega) ostavljaju kamione, pošto sam portir imam priliku da razgovaram sa njima. Kažu ljudi da prvog aprila mora početi bušenje šipova za most preko Moravice kako znaju i umeju, naređenje sa samog vrha... Odjednom su rešili da plate dodatne nepotrebne troškove...Meni se čini da imaju neki radovi kod tunela na magistrali, iz pravca Užica ka Čačku pre tunela, ona stara oblizanica oko tunela ko se seća kuda je išla. Deluje mi da tu nešto proširuju ili da tuda neko prolazi, ali ne znam detalje.
Iz kola sam video samo u prolazu, prekjuče, a nije bilo radnika. Totalno neprovereno