Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Danasnji snimci, srecom je manje vise vedro pa se teren lepo vidi:
1711036460345.png

Na slici dole zaokruzen deo gde je bila zuta kuca, izgleda su zavrsili ili je pri kraju nasipanje.
1711036764451.png
 
Može ovde a možete i da prenesete na koju god temu smatrate da bi trebalo da se prenese.
 
Дробњак је био прекјуче у Лучанима и састао се са људима којима није исплаћено ништа што је обећано од августа прошле године....велике су шансе да се опет посегне ка блокади градилишта.
 
Hvala @vlad089 na snimku!|
Kacim ga ovde umesto tebe, ne zameri :cool:


Par zapazanja, nadvoznjak u Markovici premoscen sa gredama, kao i onaj u Negrisorima, tamo ono brdo gde su bile kuce Obrenovica je skoro "pojedeno" mada ima jos posla. Generalno, samo me brine ovaj deo ispred samog tunela Munjino Brdo, one kosine veoma sporo napreduju (pretpostavljam da moraju dobro da odrade stabilizaciju i betonske elemente).
Sve u svemu zahuktavaju se radovi, jos da cujemo kako napreduje probijanje Munjinog Brda.
 
Poslednja izmena:
Радови су на овом делу очигледно убрзани, док на делу од Паковраћа до Лаза све стоји! Пратићемо свакако сви желе да се што пре пусти у саобраћај, нажалост без озбиљног ангажовања додатних радних екипа на све 4 тачке у Муњином брду, тешко може бити у овој години! До Лучана би и могли ако заврше опремање Лаза. Пратимо и видећемо већ половином године шта је могуће!
 
Nekako mi se čini na osnovu mog laičkog posmatranja ovih filmova, da će ići na otvaranje petlje Lučani, mada mi nisu ubedljive one kosine u Negrišorima, a i samo uključenje na magistralu će se valjda poboljšati, jer bez toga ne bi imalo smisla puštati petlju. Ipak dosta bi značila eliminacija Ovčarsko kablarske klisure. Čime bi se smanjila frekvencija saobraćaja kroz nju, što ima za posledicu očuvanje njene prirodne lepote i turističkih sadržaja.
 
Nije odbijena tužba nego zahtev za određivanje privremene mere.

U svakom slučaju, postoji jasna procedura kako se i šta radi kod eksproprijacije nepokretnosti.
Na sudu se postižu svakako realne cene,a onaj ko je propustio da uđe u postupak i "nešto je potpisao" nikako ne bi smeo da na silu traži pravo koje misli da mu pripada.
 
Meni se čini da imaju neki radovi kod tunela na magistrali, iz pravca Užica ka Čačku pre tunela, ona stara oblizanica oko tunela ko se seća kuda je išla. Deluje mi da tu nešto proširuju ili da tuda neko prolazi, ali ne znam detalje.

Iz kola sam video samo u prolazu, prekjuče, a nije bilo radnika. Totalno neprovereno
 
Dve usputne: ako sam razumeo, “Mol” je danas proradio, pa još nisu znali da koriste kase. Morao sam na kafu u “Mek”.
IMG_2946.jpeg

Preko puta se gradi pumpa, trenutno nema radnika. Za ovu zgradu iza nisam siguran da li je restoran brze hrane ili nešto drugo.
IMG_2945.jpeg
 
Bravo za Mol, ni puna tri meseca :)

Dosta dobra lokacija, zato sam je i čekao
 
Meni se čini da imaju neki radovi kod tunela na magistrali, iz pravca Užica ka Čačku pre tunela, ona stara oblizanica oko tunela ko se seća kuda je išla. Deluje mi da tu nešto proširuju ili da tuda neko prolazi, ali ne znam detalje.

Iz kola sam video samo u prolazu, prekjuče, a nije bilo radnika. Totalno neprovereno
IMS institut vrši ispitivanje zemljišta, kod mene u Putevima(Požega) ostavljaju kamione, pošto sam portir imam priliku da razgovaram sa njima. Kažu ljudi da prvog aprila mora početi bušenje šipova za most preko Moravice kako znaju i umeju, naređenje sa samog vrha... Odjednom su rešili da plate dodatne nepotrebne troškove...
 
nemam slike nove pumpe ali ima Google :)

 
Vrh