locohatman
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 16.07.2020.
- Pohvaljen
- 1.845
Uskoro nova pumpa!
za maloSv Nikola je danas, tradicionalni dan za otvaranje neceg za A2
sta sam propustio?
Uskoro nova pumpa!
za maloSv Nikola je danas, tradicionalni dan za otvaranje neceg za A2
sta sam propustio?
Super. Koliko vidim ovo je skoro gotovo od Mateseva do Kolasina.Obratite pažnju na maglu. užas. na auto putu 60 ograničenje.
Нађен багер јуче у Суботици.Багер украден са градилишта ауто-пута Прељина - Пожега, пронађен у Суботици
Приватни багер који је украден у драгачевском селу Марковица, а ради на изградњи деонице ауто-пута од Прељине до Пожеге, пронађен је данас у исправном стању у Суботици и враћен власницимаwww.politika.rs
"Sta zna dete sta je 300kg"!
U reportazama letos sam vam prenosio da su organizovane kriminalne bande masovno pretakale naftu iz masina parkiranih na trasi, tokom noci. Jedna grupa lopova je bila iz Lazarevca, druga I Arandjelovca I za trecu sam zaboravio, a sad ovi ni manje ni vise nego natovarili masinu tesku 7,5t. Sta covak da kaze?
Lopovska država...Багер украден са градилишта ауто-пута Прељина - Пожега, пронађен у Суботици
Приватни багер који је украден у драгачевском селу Марковица, а ради на изградњи деонице ауто-пута од Прељине до Пожеге, пронађен је данас у исправном стању у Суботици и враћен власницимаwww.politika.rs
"Sta zna dete sta je 300kg"!
U reportazama letos sam vam prenosio da su organizovane kriminalne bande masovno pretakale naftu iz masina parkiranih na trasi, tokom noci. Jedna grupa lopova je bila iz Lazarevca, druga I Arandjelovca I za trecu sam zaboravio, a sad ovi ni manje ni vise nego natovarili masinu tesku 7,5t. Sta covak da kaze?
Ma ne bi ja baš išao toliko daleko. Zamisli da si 1990 imao 20 godina, upravo dobio vozačku dozvoli, naložen da voziš dobrim putevima, misliš sada će autoputevi krenuti da se grade i dočekaš prvu potpuno novu deonicu autoputa (ne raĉunam pretvaranje poluprofila BG-NS u pun profil i ekspanziju A1 ka leskovcu tek 2016. (Ljig-Preljina) u svojoj 46. godini. E to bi onda bilo "ostarili smo i osedeli" čekajući nove puteve.У сваком случају, остарасмо и оседесмо чекајући испуњење ових обећања.