Ili žmuriš, ili nećeš da vidiš ovoliku korupciju na svakom koraku.Licno se uopste ne slazem sa tom crno-belom retorikom.
Veoma pristrasno i subjektivno iznosite "cinjenice", sto opet nije nista cudno, svako od nas poseduje neku dozu subjektivnosti.
Ali kriviti drzavu, vlast i narod za sve sto se desava je totalni non sens.
Da ne bude zabune, apsolutno ne podrzavam trenutnu vlast ali reci da nista ne valja i da je sve crno, da smo svi lopovi, nesposobnjakovici, lezilebovici je u najmanju ruku neozbiljno i na nivou nekog klinca iz 4. razreda osnovne skole.
Meni licno ne prija kad dodjem ovde i umesto price o temi, zateknem na desetine postova i monologa na temu korumpiranosti, kako samo kao narod jadni, bedni, kako su lopovi svuda, cveta korupcija i slicno.
I niko ovde ne govori da je sve idealno ali dajte neki predlog, pokrenite neku inicijativu. Da li je neko od vas za promenu podigao dron, okacio fotku sa deonice kakva god ona bila, podelio neki mozda koristan/beskoristan link ili neciju izjavu vezanu za temu?
Za moj ukus je malo previse tog hronicnog pesimizma koji odise u skoro svakoj vasoj recenici. Ne pingujem nikoga posebnog ali znam da cete se prepoznati
Niko ovde nije rekao da smo svi lopovi, već da nam je država zasnovana na kriminalu.
A ako sam napisao da su službe koje organizuju održavanje puta preko Zlatibora, zašto ne razmisliš da je možda tačno. Da li si bio tada na putu? Saobraćaj je stao još na samom početku padavina dok je na putu bilo tek nekoliko cm snega. Isto se ponovilo tri dana kasnije. Tek sinoć su se snašli.
Nije svaki sneg isti. Sramota je da je stajao saobraćaj na tek nekoliko cm jugovog snega. Godinama svakodnevno vozim, godinama padaju snegovi, godinama gledam kako saobraćaj, lakše ili teže, ide po snegu, ali ovo prethodnih dana je bruka.
Kako da hvalim kad se kroz to videla nemoć i nesposobnost.
Kome je to dobro, svaka čast, neka mu.