vladanciric
Beginner
- Učlanjen(a)
- 09.09.2021.
- Pohvaljen
- 97
jer prosto nemam naviku da pogledam koliko je ostalo goriva. Kad zasvetli, odem na prvu pumpu.
jer prosto nemam naviku da pogledam koliko je ostalo goriva. Kad zasvetli, odem na prvu pumpu.
Ствар је врло проста . Када завршиш вожњу допуниш до врха и увек тако. Када крећеш увек имаш спреман ауто и нема проблема.2 puta sam se iskljucivao kod Uba i vracao na autoput jer sam zaboravio da sipam gorivo, jer prosto nemam naviku da pogledam koliko je ostalo goriva. Kad zasvetli, odem na prvu pumpu. Neverovatno je da nema pumpi na putu.
Ti si kralj, ali ozbiljan kralj2 puta sam se iskljucivao kod Uba i vracao na autoput jer sam zaboravio da sipam gorivo, jer prosto nemam naviku da pogledam koliko je ostalo goriva. Kad zasvetli, odem na prvu pumpu. Neverovatno je da nema pumpi na putu.
Prema poslednjim pričama i dešavanjima u Gorobilju , kinezi se pakuju i kupuju karte!!!!!!
Što znači da prekidaju radove?Prema poslednjim pričama i dešavanjima u Gorobilju , kinezi se pakuju i kupuju karte!!!!!!
A za nastavak prema Ivanjici? Jel se spominje nešto?Nastavak puta prema Užicu praviće se jedna traka ili ti brza magistrala.Put ide po drugoj varjanti,od kružnog toka ide pravo uzbrdo do vrha sela odnosno pred sami vrh ide kratki tunel pa se spušta ka Đetinji ,ali pre reke blago skreće levo pa ide u početku paralelno.
Samo do Arilja odnosno petlja Virovo malo pre Arilja sa leve strane gde je otpad i plastenici sa jagodom.Inače tunel nema radova već mesec dana zbog blokade vlasnika zemlje zato kinezi odlaze dok se ne završi imovinsko pravni odnosiA za nastavak prema Ivanjici? Jel se spominje nešto?
Ta petlja Virovo je deo deonice od Požege do Duge Poljane ako se ne varam?Samo do Arilja odnosno petlja Virovo malo pre Arilja sa leve strane gde je otpad i plastenici sa jagodom.Inače tunel nema radova već mesec dana zbog blokade vlasnika zemlje zato kinezi odlaze dok se ne završi imovinsko pravni odnosi
Управо.Ta petlja Virovo je deo deonice od Požege do Duge Poljane ako se ne varam?
U petak se najavljuje blokada Pakovraća i Preljine zarad blokiranja dolaska na napredni skup. Požežani najavljuju blokadu puta la Divčibarama. Ovo su info sa lokalnih grupa.