Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

2 puta sam se iskljucivao kod Uba i vracao na autoput jer sam zaboravio da sipam gorivo, jer prosto nemam naviku da pogledam koliko je ostalo goriva. Kad zasvetli, odem na prvu pumpu. Neverovatno je da nema pumpi na putu.
Ствар је врло проста . Када завршиш вожњу допуниш до врха и увек тако. Када крећеш увек имаш спреман ауто и нема проблема.

2 puta sam se iskljucivao kod Uba i vracao na autoput jer sam zaboravio da sipam gorivo, jer prosto nemam naviku da pogledam koliko je ostalo goriva. Kad zasvetli, odem na prvu pumpu. Neverovatno je da nema pumpi na putu.
Ti si kralj, ali ozbiljan kralj 😄
Tebe treba predloziti za neki krizni stab, za neku krizu da smirujes ljude. Kralj

Ne verujem da je Moravski bio blizu početka realizacije kada je građen Miloš.
Ima tome unazad više od decenije.
A ako i jeste, tada nije bila zamišljena petlja u Balugi. To je sigurno došlo kasnije!

Opa, pa šta to treba da znači?

P.S. Ako može detaljnije, ko priča i šta se tačno priča? Da ne bude rekla-kazala, pričao mi jedan čovek i sl.

Nastavak puta prema Užicu praviće se jedna traka ili ti brza magistrala.Put ide po drugoj varjanti,od kružnog toka ide pravo uzbrdo do vrha sela odnosno pred sami vrh ide kratki tunel pa se spušta ka Đetinji ,ali pre reke blago skreće levo pa ide u početku paralelno.

Što se tiče kineza pričaju ljudi iz Prilipca koji blokiraju radove zbog ne isplaćenog novca .

Nastavak puta prema Užicu praviće se jedna traka ili ti brza magistrala.Put ide po drugoj varjanti,od kružnog toka ide pravo uzbrdo do vrha sela odnosno pred sami vrh ide kratki tunel pa se spušta ka Đetinji ,ali pre reke blago skreće levo pa ide u početku paralelno.
A za nastavak prema Ivanjici? Jel se spominje nešto?

Samo do Arilja odnosno petlja Virovo malo pre Arilja sa leve strane gde je otpad i plastenici sa jagodom.Inače tunel nema radova već mesec dana zbog blokade vlasnika zemlje zato kinezi odlaze dok se ne završi imovinsko pravni odnosi
Ta petlja Virovo je deo deonice od Požege do Duge Poljane ako se ne varam?

Kinezi što treba da rade između dva tunela trasu, tamo gde meštani protestuju, prebacuju se na Fruškogorski koridor koliko sam skontao, ne idu u Kinu. Ne znam da l se i ostali prebacuju, ili samo odatle gde su blokade.

Ako je istina za Kineze i raseljavanje, znaci uzimanje zemlje nece biti skoro urađeno... Meni je to katastrofa, samo se nadam da nije tacno

Штаје тачно блокирано ? Колико видим део од Паковраће до тунела Лаз није,шта их спречава да то више заврше? Да ли се ради на ЕМ опремању тунела Лаз .мислим да би и то сада могли да раде...?

Mogu preko Ivanjice.
Nisam ni za jednu stranu. Blokiranje Pakovrace i Preljine ima logike jer su vezani za AP, tj njihovi zahtevi, ali Divcibare?!

Koliko god nama ti autobusi bili cudni, ruzni, da li na silu ili narod ide dobrovoljno.... ne moze niko nikom da zabrani putovanje iz bilo kog razloga.

Razumem ja, zele da ostave utisak jer ce put biti frekventan, ali po meni je ulazak na AP sasvim dovoljan za skretanje paznje, ostalo je i maltretiranje svih i svakog.
Neko se bori za svoj dom, ali neko zuri kod lekara, sve razumem, ali mora se biti oprezno sa ovim.

Ocigledno dosadasnji napori nisu urodili plodom i treba radikalizovati, ali npr ako je Pakovrace zatvoreno neka moze Preljina, a ako to ne uspe, onda na sat vremena potpuna blokada pa ima Takovo.... ali ograniceno i uz propustanje automobila sa decom, bolesnih i naravno hitne pomoci.
Znam da se mnogi nece sloziti sa mojim stavom, ali svakome je svoja muka najteza, mora se postovati svacije pravo

Hocu reci da upravo sa tim blokiranjem da se ne dođe na skup se skrece paznja sa pravog problema na "neke delikvente koji su palceni od strane opozicije da zaustave progres i napredak i iskazivanje ljubavi prema rukovodstvu".
Ako iko ovo cita od organizatora, neka ne dozvoe da vas nazivaju bandom, vi se borite za razumne ciljeve i pazljivo birajte mete

Vrh